maanantai 31. maaliskuuta 2014

Cindyn nomeilut & Daisyn freestylet

Maanantainen vapaapäivä ja aamupäivällä lähdin Kapan ja kultaisten kanssa ulos ja treenailemaan. Tänään tosiaan tuli katsottua (parempi myöhään kuin ei milloinkaan...) mitä tehtäviä Pirkan Dameissa Cindy pääsee tekemään. Eli en nyt järin hyvin ole valmistautunut näihin, onneksi ovat tosiaankin nuorille noutajille tarkoitetut leikkimieliset joukkuekisat. 

Tehtävät Pirkan Dameissa:

Kullakin koirakolla on kaksi tehtävärastia.
Ensimmäisellä rastilla suoritetaan kakkosmarkkeeraus sekä ohjaustehtävä. Kakkosmarkkeeraus on varsin selkeä. Ohjaustehtävässä tehdään kaksi eteenlähetystä samalle linjalle - matkat ovat hyvin lyhyitä.
Toisella suoritetaan haku pienehköllä alueella, jolla on kuusi damia. Aikaa haun suorittamiseen on kolme minuuttia.

Tehtävät katsottuani hokasin että en ole treenannut Cindyn kanssa kakkosmarkkeerauksia oikeastaan ollenkaan (pelkästään ykkösmarkkeerauksia), ohjausta ei olla tehty sokkona eikä hakuakaan oikeastaan ollenkaan. Hah... tosi hyvin ollaan valmistauduttu!!! Noh... onhan tässä muutama päivä vielä aikaa ;)

Noh... eikun tuumasta toimeen ja testailemaan...
CINDYKakkosmarkkeeraus: katsoi tarkkaan molemmat pudotukset, lähti jälkimmäiselle, mutta teki kaarroksen (muutti mieltään kesken noudon) ja lähti hakemaan sitä ensimmäistä damia. Ensimmäisellä kerralla unohti sitten toisen markkeerauksen ja lähti samalle alueelle uudestaan hakemaan toista. Meni siis hauksi. Ei tämä markkeeraukselta näyttänyt. Muutama toisto ja jälleen Cindy muutti suuntaa kesken kaiken, jouduttiin auttamaan aika lailla. Huomenna kokeillaan tätä helpommalla alueella uudestaan.
Ohjaustehtävä: sokkona eteenlähetys, tämä onnistui ihmeen hyvin! Sitten vaihdoin paikkaa - uusi dami laitettiin samaan kohtaan kuin edellinen ja hyvin eteni suoraan hakemaan tämänkin. 
Hakualue: kuusi damia pienehköllä alueella, Cindy haki helposti 3 damia, neljännen damin hakeminen kesti ja itseluottamus ei riittänyt vaan palasi minun luokseni uudestaan ja uudestaan. Lähetin uudestaan ja uudestaan - ja neljäs dami tuli lopulta. Viidennelle ja kuudennelle damille (taimmaiset) ei Cindy edennyt kunnolla, kävi nopeasti kääntymässä siellä joten käveltiin kaikki taka-alueelle ja Cindy nouti vierestä sitten damit talteen. 

DAISY
Daisyn kanssa otin sitten freestyleä musiikin kera. Ei tämä nyt ihan putkeen mennyt kun itsekkin olen niin epävarma tämän koreografian kanssa. Daisy oli kyllä älyttömän söpö ja innokas eli ei minun söhellykseni paljon Daisya haitannut. Treenit videoitiin ja ainakin omaan liikkumiseeni pitää kiinnittää huomiota. Etten sählää käsillä ja muuta sellaista. Eli lähinnä täytyy rauhoittua vaikka en olisi varma mitä olen tekemässä ;) 

Summasummarum: molemmilla kultaisella ensi viikonloppuna kisat - eikä kumpikaan ole niihin valmis. Hohhoijakkaa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti