torstai 13. maaliskuuta 2014

Iltapäivän nomeilua metsässä

Töiden jälkeen kokoonnuimme metsään treenailemaan nomejuttuja noutajien kanssa. Noutajia oli paikalla viisi: 2 labbista, 1 flatti ja 2 kultsua (=Cindy & Daisy)

Cindy aloitti treenit Ibanin ohjeen mukaisesti: eli seuraamista (malttia... jota ei tosin kauheasti ollut... hirveää kiskomista, tai sen yritystä hihnassa). Sitten jätettiin dami yhdessä - ja seuraamista ja lähetys eri paikasta neliössä. Muutama oikosulku Cindylla. Mutta nuoreksi koiraksi hyvin teki.

Tämän jälkeen vietiin kaikki yhdessä muistidamit eli ohjaajat veivät koirineen damit yhden kuusen juurelle ja sen lähistölle josta Cindy oli hakenut jo muutamaan otteeseen damin.

Cindy meni tässä vaiheessa autoon ja Daisy pääsi treenaamaan. Teimme markkeerauksia kahdessa eri paikassa. Oli Daisy niin onnellisen näköinen kun Cindy oli autossa ja pääsi Daisy tekemään kanssani noutojuttuja. Vuoronperään lähetimme koiria hakemaan markkeerauksia.

Lopuksi vielä muistidamien haku - tätä ennen hain Cindyn autosta joten Kapa lähetti sitten Daisyn muistidamille koska minulla oli Cindy. Hienosti Cindy haki... ja mikä vauhti!!!

Cindy osaa ihan hyvin ikäisekseen jo - varsinkin nämä noutohommat. Mutta: tuo hihnakäyttäytyminen pitäisi saada paremmaksi. Ja muutenkin odotusajat ovat haastavia. Uskoo kyllä kun pitää odottaa, mutta liikkeessä (seuraamisessa) keskittyminen on nuorelle koiralle haastavaa kun olisi niitä damejakin... ;)


Kaksi tuntia meni kyllä joutuisasti mukavassa porukassa. Naurua riitti. Kiitos ja kumarrus :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti