perjantai 28. maaliskuuta 2014

KHN:n tokoryhmän koutsasta & kultaisten treeniä

Illalla olisi ollut Cindyn tokotreenit, mutta KHN:llä oli toinen tokokoutseista sairastunut joten lupauduin mennä kouluttamaan. Tämä sopi minulle oikein hyvin, mukavaahan näitä noutajaihmisiä on kouluttaa. Ja sekin - että nyt on Cindylla ollut viime aikoina niin paljon treeniä joten päätin että tänään koutsaushommien jälkeen olisi kyllä Daisyn vuoro enemmän treenata.

Daisy oli hallissa koko ajan (ensin kun koutsasin ja sitten miltei tunnin sen jälkeen). Koutsauksen ajan Cindy oli autossa itsekseen ja kun tunti loppui hain Cindyn autosta - ja laitoin makaamaan "Lepää"-käskyllä. Hyvin tämä on ainakin iskostunut nuorelle noutajalle. Voin jättää vapaana makaamaan ja pysyy rauhallisena. Daisyn kanssa siis aloitin freestyle treenillä. Jatkoin näiden uusien liikkeiden opettamista - ja on tässä vielä työtä jäljellä. Mutta oli kyllä ihanaa treenailla Daisyn kanssa. On se vaan niin ihana & kuuliainen tapaus. Hymy korvissa ja häntä heiluen vimmatusti :)
Cindy pääsi hetken tekemään myöskin mutta treenasimme damien nättiä palauttamista sekä malttia. Vein kolmeen eri suuntaan dameja, laitoin Cindyn seuraamaan (seurasi vapaana todella nätisti), päätin suunnan ja lähetin Cindyn hakemaan. Nyt ei rynninyt päiten eikä tehnyt ohimarssejakaan, pari kertaa meni dami suussa jalkojeni juureen makaamaan ja tästä Cindya huomautettu. Muuten meni nätisti tulot eteeni istumaan, siitä siirtyminen perusasentoon sekä nätisti seurasi kun vaihdoin suunnan perusasennossa. Sitten laitoin vielä Cindyn lepäämään ja otin vielä Daisyn kanssa kanssa freestyle treeniä. Eli Daisylla oli tänään freestyleä ja Cindylla malttia. Hienot likat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti