maanantai 24. maaliskuuta 2014

Maanantaiset treenit & Daisy aloittaa homeopatiahoidon!

Aamulla suuntasimme hallille treenailemaan. Tällä kertaa Cindyn tokon kenraaliharjoitukset ja Daisyn freestylen koreografian muutoksia.

CINDY TOKO AVO
Avoimen luokan liikkeitä käytiin lävitse ja olihan siinä kaikkea sellaista pientä: 
* Liikkeiden välit:  jokaisen liikkeen välillä annoin Cindylle käskyn "Lepää" eli makaamaan omaan asentoonsa. Kävin välillä palkkaamassa siitä että rauhoittui ja välillä pyysin sivulle tulemaan. Oli paljon rauhallisemman oloinen.* Makuusta nouseminen perusasentoon: viime aikaisen maassa jumittamisen takia palkkasin tänään aina kun nousi istumaan.
* Liikkeestä maahanmeno: Ok.
* Liikkeestä seisominen: Ok.
* Luoksetulon pysäys: valui jonkin verran pysäytyskäskyn jälkeen.
* Hyppy: Ok. Hivenen hitaasti istui esteen taakse.
* Kaukokäskyt: Tällä kertaa meni vasta toisella käskyllä maahan. Viimeksi jumitteli istumisen kanssa. Toistoja tehtiin ja löytyi se maahan menokin.
* Seuraaminen: Edisti jonkin verran, käännökset höseltämistä. 
* Nouto: muutamia toistoja, turhan pitkälle selkäni takaa teki käännöksen perusasentoon.
Näillä eväin mennään huomenna kokeilemaan kokeeseen. En turhaan hinkannut liikkeitä enempää koska tässä vaiheessa on ihan turhaa enää. Treenaillaan sitten kokeen jälkeen.


DAISY FREESTYLE
Lauantain masentelun jälkeen kokosin taas itseni ja koreografia sai muutoksia. Uudet jutut vievät aikansa ja tänään vielä tuli lisää ideoita koreografiaan - eli koreografia ei enää paljonkaan ole alkuperäisessä muotissaan. Eli nyt sitten tarvitaan vain treeniä - tosin kahden viikon päästä olisi Daisylla seuraavat kisat enkä missään nimessä saa niin nopealla aikataululla ohjelmaa kuntoon. Nyt sitten mietintään menenkö kisoihin harjoittelemaan kun olen ne maksanut, vai jätänkö menemättä näihin. En yhtään osaa nyt sanoa. Ehkäpä mietin tätä viikon päästä uudestaan.


DAISYN KORVAT
Treenien jälkeen suuntasimme eläinlääkärille. Molemmat punnitsin - ja molemmat olivat lihoneet. Joten: ikävä kyllä kultaiset tytöt, ruokamäärä väheni!
Eläinlääkäriin suuntasimme tosiaan Daisyn korvien takia, eli tänään vaihteeksi korvakontrolli. Korvat töhnivät ihan hurjasti, mutta tulehdusta eikä taudin aiheuttajia tällä hetkellä ole. Paikallista kortisonia + korvapuhdistetta lähti mukaan...

...Mutta: soitin Daisyn osteopaatille joka on myös homeopaatti ja päädyin siihen että en aloita kortisonia koska siitä ei ole hyötyä (ja se on dopingia). Tai on kortisonista sen hetken hyötyä kun sitä käyttää, mutta heti kun sen lopettaa niin oireet tulevat kahta kauheampana. Ja homeopatiaa ei käytetä yhdessä lääkkeiden kanssa - joten lääkitystä en aloita vaan haluan kokeilla olisiko homeopatiasta hyötyä - koska se taitaa olla ainut asia mitä en ole vielä kokeillut ja toivon sydämestäni että jotenkin saisi Daisyn elimistön toimimaan oikein. Eli osteopaatin/homeopaatin ohjeiden mukaisesti aloitinkin tänään:
* Pulsatilla tipat (kylmänkukka)
* Nux Vomica pillerit (ketunkakku)
* Belladonna (jos tulee akuutti tilanne) pillerit (lemmonmarja)
* Korvien puhdistukseen Molkosania laimennettuna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti