tiistai 4. maaliskuuta 2014

Aamupäivällä RSKK:n hallilla Cindyn kanssa Tokoa & Daisyn kanssa Freestyleä. Illalla HauHau:n Tokotreeneissä Cindyn kanssa.

Tänään vielä vapaapäivä ja suuntasimme aamupäivällä hallille treenailemaan. Treenit alkoivat Cindyn höyryjen päästöllä + namien syömisellä jonka jälkeen päästiin sitten itse aiheeseen.

CINDY TOKO
Perusasento: alkoi löytymään. En antanut korjailla - vaan palkka tuli vain kun meni kerrasta oikein. Sitten vaikeampaan osioon eli maasta nousu perusasentoon. Tätä hinkutettiin ja ei sitten millään. Eilen katsottiin treenivideoita ja Kapa tarkkaavaisena sanoi että kokeile ISTU-käskyä tähän koska tekee nousemisen erilailla. Ja se toimi!!! Olipa helppo korjaus sitten loppujen lopuksi. Välillä on pienestä kiinni näköjään :)
Perusasento

Nopeita seisomaan pysäytyksiä treenasin Cindyn kanssa - jonka jälkeen kokeilin takapalkalla luoksetulon pysäystä. Tämä toimi lyhyeltä matkalta. Pitkällä matkalla tässä liikkeessä tulee edelleen hirmuinen loikka ja pysäys on H I D A S. Sitten treenattiin paljon läpijuoksuja. Eli treenisuunnitelmaan tämän liikkeen kanssa: Nopeita pysäytyksiä irrallaan luoksetulosta. LYHYELLÄ matkalla luoksetulon pysäytyksiä. PALJON läpijuoksuja.






Eilen illalla sain päähäni että ostan lihapullia seuraamistreenejä varten. Kokeilen onko seuraaminen innokkaampaa kun on extrahyvät palkat tähän liikkeeseen. Luoko se motivaatiota pitää kontaktia paremmin? Sen näkee sitten kun pääsen lihapullien kanssa treenailemaan seuraamista :)

Sitten Cindy LEPÄÄ-käskyllä makaamaan ja katselemaan Daisyn treenejä. Pysyi hyvin makuulla paikoillaan vaikka halliin saapui tässä vaiheessa muitakin. Hyvä Cindy!!!


Lepää!



DAISY FREESTYLE
Ensin käytiin koreografia lävitse ilman musiikkia. Korjattiin liikkeitä jotka korjaamista kaipasi. Sitten Kapa videoi meidän ohjelman musiikin kera (en nyt liitä videota tällä kertaa). Muutamia pieniä juttuja siinä vielä oli - ja niitä korjattiin sitten vielä. Ja sitten ihan huvikseen otimme HTM:ää. Daisy nauttii niin suuresti näistä treenituokioista. On se niin... <3




HAUHAU:n treenit Lotta Vuorelan hallilla Cindyn kanssa:

Paikkamakuulla aloitettiin. Viereinen koira nousi kävelemään ja Cindy oli hieman levottoman oloinen joten kävin välipalkkaamassa ja kertomassa Cindylle kuinka hieno on kun makaa paikoillaan.


Tänään otin aiheeksi kaukokäskyt Cindyn kanssa koska on tarvinnut kaksi käskyä maahanmenoon. Tänään liikkeen kanssa ei ongelmaa joten tätä ei hiottu sitten. Tekniikka hyvä. Palkkaus takapalkalle.

Sitten jäävät, koska on tarjonnut maahanmenon sijaan seisomista. No. Ei tässäkään sitten ollut ongelmaa muuta kuin ohjaajalla. Annoin hillittömän vartaloavun kun pyysin Cindyn perusasentoon. Vaikka ihan oikeasti keskityin etten antaisi. Hitto mun vartaloapujen kanssa joita satelee enemmän kuin laki sallii vaikka kuinka yritän olla pökkelö. Huoh. 

Seuraamiseen kiinnitti kouluttaja huomiota. Cindy keulii ja käski minun kävellä hitaammin. Ja kun tein näin - niin heti seuraamisen paikka löytyi. Näinkö pienestä tämä oli kiinni??? Pakko saada lähipäivinä videokuvaa tästä. Haluan nähdä miltä seuraaminen näyttää nyt!

Itseksemme treenasimme seuraamista: Kun toistan sivu-käskyn (joka on myös seuraamiskäsky) Cindy nousee seisomaan vaikka en ole aikeissa liikkua vielä. Joten toistin sivu-käskyä ja Cindyn piti vain pitää kontaktia perusasennossa. Teki hyvin.
Sitten ihan seuraamista ja tällä kertaa lihapullat houkuttimena. JA: kontakti hyvä, seuraamispaikka kauniimpi ja tiiviimpi (ja kävelin hitaammin). Sitten vielä hinkattiin peruuttamista & vasempaan käännöksiä ja muutaman kerran saatiin jo kauniit käännöksetkin.


Tuntuu että tänään siirryimme monta monta monta monta askelta eteenpäin tokoiluissa!
Ja Cindy oli kuulolla eikä höyrynnyt omiansa. NIIN TYYTYVÄINEN!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti