perjantai 14. maaliskuuta 2014

KHN:n tokotreeneissä. Cindy taitava!

Illalla pirteänä - parin tunnin päikkäreiden jälkeen suuntasin Cindyn kanssa KHN:n tokotreeneihin. Tänään aiheena oli:

(liikkeestä) istuminen: tehtiin niin että jätettiin koirat istumaan ja mentiin koiran taakse - palattiin koirien luo, jätettiin istumaan ja käveltiin eteenpäin - ja sitten taakse ja takaisin koiran viereen. Lisäksi tein niin että itse peruutin ja pyysin Cindya istumaan. Teki hyvin ja napakasti istumiset.


kaukokäskyt: sanoin että tässä Cindy on taas jumittanut eikä nouse istumaan (eli ekaa nousua ei tee). Mutta tietenkin kun sanoin että tässä on ongelma niin tänään tässä liikkeessä ei taas sitten ollutkaan ongelmaa... 


luoksetulo: tässäkin sanoin että on ongelma (luoksetulon pysäytyksessä) - tätä pohdittiin ja mietittiin ja sitten sanoin että kokeilen sitä minkä vinkin viimeksi sain tähän liikkeeseen. Eli annoin käskyn ja samalla astuin eteenpäin. Toimi. Napakka pysähtyminen!


perusasento: alkaa Cindylla olla koko ajan parempi. Enää ei hakeudu liian eteen. Mukavaa että tästäkin ongelmasta ollaan päästy eroon. Samoin seuraamisen paikka on parempi ja Cindy ei enää keuli. 


Itseksemme treenasimme lisäksi tassutargettia (pientä muistutusta tähän). Cindy oli älyttömän ihana tänään. Ei turhaa höyryämistä, oli kuulolla eikä tehnyt muutenkaan mitään hölmöä. Cindy on <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti