keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Cindy 1 vuotta!!! Taipparikurssin katselmuspäivä

Miten nopeasti aika voikaan mennä!!! Cindy tosiaan viettää tänään ensimmäistä syntymäpäiväänsä. Sitä juhlittiin käymällä Unelmalemmikissä ostoksilla. Cindy sai oman (samanlaisen kuin Daisylla) "BlingBling"-pantansa, sammakkolelun sekä herkkuja jotka saivat sitten illalla syödä Daisyn kanssa. Shoppailun jälkeen ajeltiin jäähallin taakse ja päästettiin kultaiset riekkumaan ja laskemaan hieman höyryjään. Tämä tarpeeseen, koska oli lähtö taipparikatselmukseen (tosin Cindylla oli silti vielä liikaa virtaa...).


Sitten ajeltiinkin Hämeenlinnaan Kirstulan koirakentälle taipparin karsintakokeeseen ja molemmat koissit osallistuivat. Sain numeroksi 1 ja toiseksi viimeinen. Cindy sai aloittaa ettei nosta autossa kierroksia jotka olivat jo muutenkin taivaassa asti. Karsintakokeessa oli tehtävänä: paikalle jättäminen istumaan, luoksetulo, seuraaminen ja nouto. Cindyn paikalla olo ja luoksetulo ihan ok, seuraamisessa ei meinannut malttaa pysyä koska oli nähnyt aikaisemmin esimerkki koirakon suorituksen - ja nähnyt siis damin lentävän. Noutoon lähti vauhdikkaasti, pieni ohimarssi (luulin jo että tästä oltiin päästy eroon), komensin luokse ja tuli sitten damin tuomaan minulle. Video tästä suorituksesta tässä:


Daisy oli tosiaan sitten toiseksi viimeisenä - mutta ei todellakaan vähäisempänä. Kapan piti oikeasti videoida tämäkin suoritus mutta keskittyi seurustelemaan kentän laidalla ja sai videoitua lopulta vain noudon palautuksen. No, Daisy suoritti näin helpon jutun mallikkaasti. Kentän laidalla kyllä kuului "ei sitten mitään hihnoja", "Daisy saisi tehdä tanssimalla seuraamisen" - eli hivenen vaikeusastetta kaivattiin. No - toki Daisy teki suorituksen ilman hihnaa mutta tanssimaan ei alettu xD

Katselmuksen jälkeen pääsimme näkemään toisen 1-vuotiaan eli Cindyn veljen Jaron - kyllä osaavat olla eri näköisiä. Velipoika muutenkin vaikutti paljon rauhallisemmalta eikä tuollaiselta sähikäiseltä kuin Cindy. Komia on velipoika!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti