sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Sunnuntai nomeilua: höyryjen poistoa...

Tänään en päässyt muiden kanssa aamulla nomeilemaan koska olin aamuvuorossa. Olin suunnitellut että lähtisimme sitten Kapan kanssa kahdestaan heti kun pääsisin töistä - mutta päikkärit veivät kyllä voiton. Päiväuniltani herättyäni lähdettiin ja ehtisimme olla 1,5 tuntia ennen kuin tuli pimeä. Ihan huomaamattani päivät on pidentyneet... juurihan sitä oli neljän aikaa jo pimeää ja nyt pimeys saapui vasta noin klo 18.30. Ihanaa! Kevät tulee!

CINDY: Tänään kokeilin sitten sen mitä Oili eilisissä treeneissä sanoi Cindystä. Eli annoin Cindylle narupallon ja noutaja pääsi ensimmäiseksi poistamaan ylimääräisiä höyryjä... ja kyllä tuon koiran painekattila alkoi näköjään ollakkin aika kuohuamispisteessä. Se vauhti ja riekkumisen määrä. HuhHuh... miltei jo väsyi sitä katsellessa ;)




Kun lopulta nuori noutaja rauhoittui heitin maahan Cindylle nameja ja sai niitä sitten etsiä ja syödä. 


Otettiin tänään malttitreeniä ja sitten vietiin muistidami heinikkoon yhdessä. Teimme kentällä eteen lähetyksiä niin että Cindy seurasi hihnassa ja vietiin yhdessä dami kentän kulmaan ja lähetin hakemaan. Ensimmäinen (helppo) meni hyvin, mutta sitten Cindy oli aivan kuutamolla kun piti kentän läpi lähteä dami hakemaan - käytiin useaan kertaan yhdessä katsomassa se dami ja lopulta minun oli pakko auttaa Cindya niin että saatiin onnistuminen. Mutta: vire oli nyt parempi kun Cindy oli päästellyt höyryjään, oli kyllä edelleen hivenen ylivireinen, mutta esimerkiksi palautukset olivat nyt nättejä eikä riekkumista tullut enää näissä. Ehkäpä ihan tuon höyrykattilan takia ne palautukset ovat olleet sellaista riekkumista? Sitten lähetin Cindyn muistidamille - ja se palautuikin minulle hetkessä. Hieno likka!



Mutta anyway: vaikka treenit itsessään ei menneet ihan putkeen sain paljon näistä treeneistä irti. Cindy oli paremmassa vireessä (ei liian ylivireinen). Yritin olla mahdollisimman musta-valkoinen ja kertoa selkeästi Cindylle. Eli ehkäpä nämä olivat kuitenkin loistotreenit!

Daisyn kanssa vein muistidamin heinikkoon. Sitten tehtiin kaksoismarkkeeraus (alkoi olemaan jo aika hämärää...). Ensimmäinen dami tuli hyvin, mutta toista ei muistanut (tai ollut tarpeeksi hyvin markkeeranut). Kapa haki damin pois ja sitten tehtiin uusi kaksoismarkkeeraus. Tämä onnistuikin sitten loistavasti.
Sitten teimme kentällä samankaltainen treeni kuin Cindyn kanssa tein, paitsi vein yhdessä Daisyn kanssa kolmeen kulmaan damin ja lähetin eteen-käskyllä hakemaan. Kaksi kulmaa - ja damia palautuivat nopeasti. Kolmanteen kulmaan eteen meno oli kaikkea muuta kuin suoraan etenemistä. Tämän takia jätin sitten Daisyn istumaan ja menin itse sinne kulmaan näytin Daisylle että laitan sinne dameja (kolme kappaletta) ja sitten palasin Daisyn luo ja lähetin hakemaan. Nyt Daisy eteni suoraan (eikä yrittänyt vaihtaa dameja) vaan damit tulivat minulle nätisti. Sitten vielä lähetin Daisyn hakemaan muistidamin ja tämä palautui minulle hetkessä.


Lopuksi vielä pääsivät Cindy ja Daisy riekkumaan keskenään. Kyllä oli kultaisilla hauskaa ja ihan kiitettävän kuraisia kun pääsimme kotiin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti