sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Cindyn kanssa möllitokoilemassa Hausjärvellä

Tänään tosiaan kävin kokeilemassa Cindyn kanssa kisamaisesti miten ne AVO-luokan liikkeet sujuvat kun ollaan täysin vieraassa ympäristössä. Koska Cindy on hyvin häiriöherkkä en voi olla kuin todella tyytyväinen nuoreen noutajaa joka teki hyvän suorituksen vieraassa hallissa jossa vieraat ihmiset ja vieraat koirat. Möllitoko järjestettiin NoDon hallissa jäsenille jotka kaipasivat kisamaista treeniä.
Pisteitä saimme ihan kivasti -  pisteytys tosin oli näissäkin möllikisoissa lepsumpaa kuin virallisissa.
Odottelua

Mutta, videot varmasti kertovat enemmän tarinaa:

PAIKKAMAKUU PIILOSSA: Cindy oli ihan kuutamolla. En meinannut saada perusasentoonkaan ja ei ottanut kontaktia. Maahan-meno käskyn sentään kuuli ja jäi vinoon makaamaan. Haistelua varsinkin alussa, vaihtoi lonkkaa kaksi kertaa. Alun oli hivenen rauhaton mutta sitten rauhoittui odottelemaan. 
PISTEET: 9 (itse annan pisteitä tästä 7,5)

SEURAAMINEN: Alussa pientä hankaluutta, sitten Cindy tajusi ilmeisesti että ollaan ihan töissä ja teki hyvin. Tykkäsin kovasti loppuosan seuraamisesta.
PISTEET JA TUOMARIN KOMMENTTI: 9 - Hieno! Parani loppua kohden! (alun takia itse annan tästä 8)


KAUKOKÄSKYT: Ei niin millään nouse istumaan ekalla käskyllä. Ihme että nousi toisen istumisen olleenkaan sillä hajut veivät mennessään. Maahan menot napakat ja nopeat. Tekniikka hyvä. Loppuosa liikkeestä överiksi kun hajut olivat vieneet. Korjattiin loppuosa vielä.
PISTEET JA TUOMARIN KOMMENTTI: 6 - vaihdot, mitkä onnistuivat olivat tosi kivat! Loppu oli harmi! (en tiedä paljon tällaisesta suorituksesta virallisessa tulisi... menisikö nollille... tietenkään en menisi korjailemaan loppua siellä... mutta olkoon nyt omat pisteet myös 6...)

HYPPY: Wau!
PISTEET: 10 (omat pisteet myös 10)

LUOKSETULO: Todella kova vauhti! Liikkuri sanoi ettei tuosta vauhdista paljon nopeampaa pysty pysähtymään. Ehkäpä sitten näin.
PISTEET: 9 (omat pisteet 8)

NOUTAMINEN: Höyryämistä... muuten ok.
PISTEET JA TUOMARIN KOMMENTTI: 9 - iloista, vähän leikkiä kapulalla. (itse annan tästä pisteitä 7,5)

LIIKKEESTÄ MAAHANMENO: Meni nopsasti ja liike onnistui
PISTEET: 10 (minä annan 9,5)

LIIKKEESTÄ SEISOMINEN: Edisti ihan pirusti alussa. Muuten liike ok.
PISTEET: 9,5 (minä annan 8)

KOKONAISVAIKUTUS: 10 (omat pisteet 9)

Pisteet yhteensä: 177p / 1-tulos / sijoitus 1 (2 osallistujaa AVOssa)
(omat pisteeni suorituselle: 159,5 / 2-tulos... toivottavasti ikuna ei kokeissa saataisi tuollaista tulosta kun itse annoin... puoli pistettä 1-tuloksesta...)


Cindy: tekee hyvin liikkeet, liikkeen välit ovat hankalia. Liikkeet ovat vauhdikkaita ja intoa riittää... monessa liikkeessä hivenen vähemmänkin intoa riittäisi ;)
Kaukokäskyn istumiseen ei nouse ekalla käskyllä taaskaan. Onkohan minun äänenpainollani jotain vaikutusta asiaan? Täytyy laittaa pohdintaan. Perusasentoon tulo oli vaikeaa vieraassa ympäristössä. Hajut veivät nuorta noutajaa välillä mennessään.


Ohjaaja: itsekkin olen hivenen petrannut, liikuin rauhallisemmin joka itseasiassa rauhoitti myös minua. Liikkeessä seisomisessa heilautin kättäni. En tiedä miksi teen tuon automaattisesti... jotenkin kait yritän varmistaa etten osu koiraan (koiralle tästä ei ole mitään hyötyä, ei nää sitä). Perusasentoon pyydettäessä teen ihme olkapään kohautuksen... täytyy yrittää keskittyä siihenkin että saan tuollaiset maneerit pois. Mutta selvästi olen hivenen saanut vartaloapujani pois jotka olivat muutamia kuukausia takaperin varsin voimakkaat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti