keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kauniissa säässä tokoa & freestyleä valokuvien kera

Töistä päästyäni lähdimme ulos - ja treenailemaan kultaisten kanssa. Kapa ystävällisesti otti lukuisia valokuvia ja itsekkin tuli räpsittyä muutamia. Joten tällä kertaa liitän tänne useamman kuvan koska noin kauniissa säässä - ja ulkosalla varsinkin tulee välillä loistavia kuvia :)

CINDY TOKO
Tuntui että Cindy ei ihan oma itsensä ollut. Hivenen alkaa tuntua siltä että ensimmäisiä juoksujako tuo nuori noutaja tekee. Eilen ilmoitin Cindyn tokokokeeseen - mutta jos tuo noutaja ne juoksut tekee niin kokeetkin menevät sitten. Mutta: tuleehan niitä (kokeita) :)

Seuraaminen: no, en tähän ollut tyytyväinen. Cindylla näytti jotenkin ajatukset olevan muualla. Ei mitään rekkulointia tai sellaista vaan jotenkin - en osaa selittää... outo. 

Jäävät: Liikkeestä maahan loistava. Liikkeestä seisominenkin hyvä.

Nouto: Jaa-a... nyt Cindy kehitti jonkun ihme kunniakierroksen mun selkäni takana kun oli palauttamassa kapulaa. Hmmm???

Luoksetulo: pysähtyi tänään jo hivenen paremmin. Ei tämä täydellistä ole mutta parempaan suuntaan...

Kaukokäskyt: sama kuin viimeksikin treenatessa, eli jämähti makaamaan eikä noussut istumaan. Toistoja - ja vapautuskäsky istumisesta takapalkalle. Alkoi tämä sitten taas sujumaan.






DAISY FREESTYLE
Niin innokas ja ihana oli Daisy tänään. Teki tosi hyvin. Hieman kuunteluharjoituksia tehtiin ja olikin aika hyvin kuulolla. Ihania kuvia tuli freestylestä ja Daisysta muutenkin.











Alkuun sekä lopuksi saivat kultaiset riekkua ja nauttia keväisestä säästä. Noilla kahdella kultaisella on mahtava kyky saada hymy kasvoille :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti