lauantai 15. maaliskuuta 2014

Cindyn RSKK:n tokotreenit

Hallille meitä saapui tänään neljä koirakkoa treenailemaan. Tosin... halli olikin varattu ja emme olleet saaneet tietoa tästä (emmekä tajunneet lukea kalenterista että halli olisi meidän vuorolla varattuna). Hetken tuumailtuamme tilannetta päätimme treenailla sitten lumisella kentällä. Otimme kaikki kolme liikettä ja nämä liikkeet olivat: AVO-luokan luoksetulo, seuraaminen ja nouto.

Luoksetulon pysäykset kaipaavat treeniä. Cindy joko ennakoi pysäyksen ja heti kun muutaman läpijuoksun otin niin sitten taas valui. On tää niin hankala liike!

Seuraaminen: seuraamisen paikka on tosiaan parempi ja käännökset kauniimmat. Perusasentokin paljon kauniimpi. Mutta luminen kenttä toi tullessaan muita haasteita: eli keskittyminen Cindylla herpaantui useaan otteeseen eli kontaktikatkoksia.

Kun olimme kaikki käyneet luoksetulon ja seuraamisen niin halli vapautui. Tässä vaiheessa olimme kyllä syväjäässä eikä hallikaan lämmin ole. Mutta halliin treenaamaan noutoja.

Noutaminen: otti kovasti häiriötä liikkurista - muutamaan otteeseen piti tehdä kunniakierros liikkurin kautta noutokapulalle. Pitoharjoituksia teimme myös, sillä siinä vaiheessa kun olen ottamassa kapulaa Cindy avaa jo suunsa. Teimme noutotoistoja ja kielsin Cindya menemästä liikkurin luokse. Sitten tulikin onnistuminen ja lopetimme noutoharjoitukset siihen.

Lopuksi vielä paikkamakuut piilossa. Hyvin Cindy meni maahan. Hieman käänteli päätään välillä mutta aika rauhallisen oloinen oli. Perusasentoon nouseminen liian eteen. 

Summasummarum: häiriötreeniä kaipaamme ehdottomasti lisää. Huomenna onkin kunnon häiriö Cindylla tiedossa sillä menemme kokeilemaan möllitokoon jossa: vieraat ihmiset, vieras halli ja vieraat koirat. Huomenna selviää sitten kuinka häiriöherkkä Cindy onkaan... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti