tiistai 25. maaliskuuta 2014

Aamulla Daisyn freestyle treeniä & illalla Cindyn tokokoe

Ihana tiistainen vapaapäivä. Aurinko paistoi ja menimmekin tänään sitten ulos treenailemaan. Eilen illalla pohdin freestyle liikkeitä ja tänään sitten muokkasin muutamia liikkeitä hieman vaikeammaksi ja muutamaa liikettä aloin opettamaan Daisylle. Tässä videoita liikkeistä:



Eli yritän poistaa noita seuraamiskohtia freestyle ohjelmasta. 
Tämä voisi olla yksi siirtyminen paikasta toiseen?



Joskus olen opettanut kosketuskepillä Daisylle "Nenä"-käskyn, kauhean hyvin ei ollut Daisylla enää muistissa tämä. Vahvistettava käskyä - ja nyt olisi siis tarkoituksena saada Daisyn kasvot poispäin minusta. Ihan hyvin ekaksi kerraksi!

Siirtyminen freestyle tyyliin, tämä johonkin kohtaan ohjelmaan että saan vähennettyä HTM-osuuksia freestylestä.


Muokkasin liikettä nyt niin että ollaan selät vastakkain  (eli en käänny Daisyyn päin), hivenen vaikeutan siis liikettä.

Cindyn kanssa en uskaltanut treenata aamulla mitään - sillä ajattelin, että jos Cindy tekee jotain väärin niin alan stressaamaan vain illan tokokoetta. Joten kun olin Daisyn kanssa treenannut pääsivät molemmat kultaiset riekkumaan pallojensa kanssa. 


***

Illalla suuntasin Cindyn kanssa RSKK:n TOKOkokeeseen, kokeen tuomarina oli Ossi Harjula (tykkäsin tuomarista!). Ossi Harjula minua muistutti ettei ihan niin kaukaa kierretä koiraa kun palataan jäävissä ja tietenkin hieman tuli sanomista noudosta. Niin ja muistutti ettei jätetä koiraa sitten ylemmissä luokissa makaamaan kauas. Eipä tietenkään enää sitten, sanoinkin tuomarille ettei me osata näitä liikkeiden välejä vielä. Tosiaan Cindy starttasi - eli oli ihan ensimmäistä kertaa AVO-luokassa tänään. Vähän oli epävarma olo että ollaankohan me nyt kuitenkaan vielä valmiita tähän luokkaan. Mutta oltiinhan me!!! En olisi ikinä voinut aavistakkaan kuinka hienosti kisapäivä tulisi menemään.


Tässä videot suorituksistamme:






Pisteet:
Paikalla makaaminen: 10
Seuraaminen taluttimetta: 9
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9,5
Luoksetulo: 9,5

Seisominen seuraamisen yhteydessä: 9
Noutaminen: 7,5 (kapulan kanssa mälväämistä ja haukahduskin taisi tulla kun vire nousi kattoon)
Kauko-ohjaus: 10
Estehyppy: 10
Kokonaisvaikutus: 9
Pisteet yhteensä: 187,5 / sij.1 (6) / KP - WUHUUUUUU!!!

Kauko-ohjauksen sekä estehypyn pisteet olivat kyllä huimat, juuri nämä kaksi liikettä on ollut nyt viikon sellaisia että olisimme saatteneet ottaa nollan näistä. Mutta hyvä kun tuli nollan eteen se ykkönenkin näissä liikkeissä! Happy :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti