perjantai 7. maaliskuuta 2014

Nomeilua

Iltapäivällä kokoonnuimme kolmen (tai neljän jos molemmat meidän koissit lasketaan) koirakon voimin nomeilemaan. Oli siis pari kultsua, yksi labbis sekä yksi sileäkarvainen noutaja treenailemassa.

Olimme sopineet aloittavamme neljän aikaa treenaamisen - mutta me menimme jo hyvissä ajoin päästämään Cindyn juoksemaan pallonsa kanssa - eli poistamaan höyryjänsä ennen treenejä:





Ensin veimme muistidamit jonka jälkeen teimme ykkösmarkkeerauksia kumpareen päälle ja taakse. Minä otin Cindyn kanssa näitä ykkösmarkkeerauksia - ja tänään täytyy sanoa että WOW mitkä palautukset. Alkaa menemään Cindylle perille että kuinka ne damit tuodaan ilman ohimarssia!
Lisäksi otimme ihan eteen-lähetystä ja motivoitua sokkoa: eli ensimmäiseksi markkeeraus ja samaan kohtaan damin tiputus jonka Cindy haki siis sokkona. Seuraamiseen ei meinannut millään rauhoittua - kyllä näkee koirasta kuinka kova polte sillä on päästä noutamaan. Muistidamit tulivat helposti, eikä yrittänyt vaihtaa.
Liikkeitä teimme niin että vuoron perään laitoimme koirat hakemaan dameja, niin markkeerauksissa kuin muistidamitkin. Malttia-malttia siis. Kaikki damit kun eivät ole Cindylle tarkoitettuja ;)

Toiset tekivät myös markkeerauksen - mutta niin että ensin piti hakea sokko (joka oli samassa paikassa jonne olimme tehneet ykkösmarkkeerauksia aiemmin), ja sitten vasta tämä uusi markkeeraus. Meillä ei riitä vielä taito näihin ;)

Daisyn kanssa tehtiin myös ykkösmarkkeerauksia jotka menivät hyvin. Kokeilin tehdä tämän ylläolevan treenin myöskin mutta Daisy oli eri mieltä kuinka tämä suoritetaan. Lopuksi Daisy pääsi tekemään vielä ykkös- ja kakkosmarkkeerauksen jotka menivät hyvin. Daisy suoriutui myös muistidameista hyvin. Hieno likka!

Ulkosalla menikin sitten miltei 2,5 tuntia. Koissit olivat ihan kiitettävän kuraisia kun pääsimme kotiin. Saisi tulla se kevät ja kuivattaa maastot!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti