torstai 20. maaliskuuta 2014

RSKK:n hallilla aamutreenit

Aamulla ennen töihin lähtöä kävin kultaisten tyttöjen kanssa ottamassa pienet treenit RSKK:n hallilla. Ja treenien jälkeen käytiin nauttimassa auringosta pellolla. Ihana aurinko <3

CINDY TOKO AVO
* Makuusta nouseminen perusasentoon... aika monta otosta ennen kuin Cindy alkoi nousemaan istumaan maasta. Tätä täytyy vielä työstää. Kurjaa jos tämmöisestä perusjutusta lähtee turhia pisteitä! (mistä tuo nuori noutaja on nyt tämmöisen kehittänyt...)
* Liikkeestä maahanmeno: muuten joo ok - mutta jämähti tässäkin maahan... taas toistoja ennen kuin noutaja alkoi nousemaan perusasentoon.
* Liikkeestä seisominen: ok
* Luoksetulon pysäys: melkein hyvä... tarkoittaa sitä että hivenen alkoi olemaan ennakoimisen merkkejä.
* Hyppy: ei malttanut odottaa takaisin päin hyppy-käskyä vaan hyppäsi takaisin päin ilman käskyä... tätä sitten työstettiin.
* Kaukokäskyt: upea! Lopuksi tehtiin vain ylösnousu ja vapautus takapalkalle (pallo).
* Seuraaminen: kontaktikatkoksia jonkin verran, edisti hivenen.
* Nouto: muutamia toistoja, välillä turhan pitkälle selkäni takaa teki käännöksen perusasentoon. Välillä tuli vinoon perusasentoon yms.

Huomenna ehdottomasti treenattava liikkeiden välejä. Joka liikkeen välissä Cindy höyrysi ja lähti lapasesta. Kokeilen huomenna laittaa makaamaan liikkeiden välissä "lepää"-käskyllä. Välillä käyn liikkeen välissä palkkaamassa - ja välillä aion pyytää sivulle. Katsotaan saanko kokonais suorituksesta tällä tavoin rauhallisemman oloisen.

DAISY FREESTYLE
Kolme kertaa käytiin ohjelma lävitse musiikin kera. Välillä jotain pientä sähläystä - mutta aika hyvin Daisy teki joka toistolla. Korjailtiin näitä pieniä juttuja sitten. Ylihuomenna olisikin sitten Daisylla koiratanssikisat. Mukavaa päästä laittamaan taas asusteet päälle ja näkemään mitä tuomarit tällä kertaa tykkäävät meidän suorituksesta. Viimeksi tuli Daisylla niin vahva kielto (ei tehnyt yhtä liikettä) kisoissa että toivoisin vain että saataisiin pisteet sellaisesta meidän normisuorituksesta. Mutta: ikinä ei voi tietää... :D


Tänään muuten tuli kutsu taipparikurssillle. Ihanaa kun päästiin sinne!!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti