maanantai 3. maaliskuuta 2014

RSKK:n hallilla: Cindy AVO-luokan katsaus (videoina) ja Daisy freestyleä

Aamupäivällä suuntasimme kultaisten tyttöjen kanssa hallille treenailemaan vapaapäivän kunniaksi. Kapa ystävällisesti oli jälleen mukana valokuvaamassa sekä ottamassa videoita. Videoiden ottaminen silloin tällöin on tärkeää että näen omat typerät vartaloapuni ja tarkemmin sen mitä täytyy treenata seuraavaksi kunkin liikkeen kohdalla.



CINDY
Treenit aloitettiin Cindyn höyryjen poistamisella: Cindy itsekseen juokseli pallon kanssa "hullun-rinkiänsä" ja sitten vielä leikki tuttua vetoleikkiä Daisyn kanssa. Kun rauhoittuminen tapahtui heitin Cindylle nameja joita sai etsiä ja syödä. Saas nähdä toimiiko tämä höyryjen poisto silloinkin kun muita (häiriötä) on myöskin treenaamassa. Toivotaan näin!




Tässä videokooste Cindyn AVO-luokan liikkeistä:

Paikkamakuu:
Vaihtoi kerran lonkka-asentoon (tämähän sallittua), pysyi sitten siinä. Pientä haistelua alussa ja pää kääntyili jonkin verran. Perusasentoa ei löytynyt lopussa sitten millään. Cindy on oppinyt korjaamaan tuota perusasentoa liikaakin. Pitäisi saada se perusasento KERRASTA oikein. Tätä täytyy ehdottomasti treenata!


Seuraaminen: on se vähän tuollaista levottoman oloista. Edistää jonkin verran (keulii). Kontaktikatkoksia muutamia. Ei vain jaksaisi tätä hinkata...

Liikkeestä maahanmeno: Tämä on otos vol 4. Tarjosi meinaan kerta toisensa jälkeen seisomista. Kuunteluharjoituksia tehtävä ja vahvistettava liikettä. Perusasennon korjaamista jälleen...

Luoksetulo: Tätä en ole ehtinyt vielä treenata uuden treenisuunnitelman mukaan. Mutta tässä näkyy se loikka jonka aion saada pois. Lisäksi nopeampaa pysästä treenattava. 


Liikkeestä seisominen: tämä on otos vol 2. Ensimmäisellä kerralla kääntyi kun siirryin Cindyn taakse. Lisäksi jostain syystä liikkeestä seisominen ei ole enää niin nopea kuin oli. Treenattava nopeampaa pysähtymistä. Videolla autan Cindya tietoiseti (annoin lisäkäskyn) kun siirryn Cindyn taakse. 


Noutaminen: hivenen kauniimpaa kapulan ottamista haluan. Lisäksi myös hivenen parempaa pito-otetta havittelen kun saapuu palauttamaan.



Kaukot: nousee ensimmäisestä käskystä istumaan. Tarvitsi pari käskyä maahanmenoon. Tekniikka ok. Huomaa että olen palkannut paljon istumiseen (koska se oli alkuun vaikeaa) mutta nyt täytyy alkaa palkkailemaan näköjään enemmän maahanmenosta. Taas tuo maasta nousu perusasentoon kauhean huono. Treeniä!!!


Hyppy: Ensimmäinen hyppy oli ihan höpö-höpöä. Istuminen on hidas edelleen. Nopeaa istumista treenattava. Mutta nyt alkaa selkeästi joku idea olemaan Cindylla tästä liikkeestä. Hyvä tästä tulee.



Mutta kyllä me tänä vuonna olemme vielä valmiita kisaamaan tässä luokassa. Treeniä vaan! :)


DAISY
Daisyn kanssa treenattiin freestyle ohjelmaa joka on tässä muuttunut koko ajan. Daisy onneksi on niin kuuliainen ettei paljon häiritse vaikka ohjelma elää koko ajan. Otettiin liikkeet lävitse jonka jälkeen laitoin Walkmanin korville ja treenasin vielä koreografian lävitse. Kaikkea sellaista pientä korjattavaa on, mutta erittäin tyytyväinen olen sillä pelkäsin että olisi enemmänkin treenattavaa. Aika meinaa loppua tämän kanssa koska kisatkin olisi tässä kuussa vielä. Aina sama juttu! :)
Ryömiminen




HYVÄ DAISY!!!

Daisy kyllä oli niin hyvässä vireessä ja ihan ällöttävän söpö <3

Sillä aikaa kun Daisy treenasi laitoin Cindyn maahan ja annoin "lepää"-käskyn. Hyvin Cindy rauhoittui lepäämään ja katselemaan Daisyn treenejä. Kyllä tuosta kakarasta vielä hyvä tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti