maanantai 10. maaliskuuta 2014

Hallilla treenit & Daisyn osteopaatti

Aamulla suuntasimme vapaapäiväni kunniaksi hallille treenailemaan. Tosi mukavat treenit olivat ja kultaisetkin olivat hyvin kuulolla tänään.

CINDY TOKO
Kävin Cindyn kanssa AVO-luokan liikkeitä lävitse ja kyllä Cindyn AVO-luokan liikkeet alkavat olemaan siinä vaiheessa että voidaan alkaa kisoja katsomaan. Jos huhti-toukokuussa starttaisi tämän luokan. Kaikkea sellaista pientä vielä pitää treenata ennen koetta mutta ei mitään ylivoimaista kuitenkaan. Paikkamakuuta ei otettu mutta muuten kävimme liikkeet lävitse. Mutta videot kertovat enemmän tarinaa:

Seuraaminen: ei tämä täydellistä ole mutta minä en jaksa tätä hinkuttaa kauheasti nuoren koiran kanssa. Riittää ihan hyvin joku 8 tästä liikkeestä. Vielä hivenen edistää - mutta koko ajan on parempi. Vasempaan käännöksiä treenattava.


Liikkeestä maahanmeno: Tyytyväinen olen.



Luoksetulo: Pysähtyi hitaasti - mutta tämän videon jälkeen kun treenattiin tätä niin alkoi sujumaan jo paremmin ja pysäykset olivat napakammat.



Liikkeestä seisominen: Ok. Paitsi ennakointia lopussa.



Noutaminen: Ihan hyvä.


Kaukokäskyt: Tämä meni viime treeneissä täydellisesti - tänään jumittui (tällä videolla) eikä meinannut nousta istumaan. Tätä treenattiin tänään ja alkoi taas sujumaankin.


Hyppy: Hieno 


DAISY FREESTYLE
Käytiin ohjelma lävitse, minulla walkman korvilla. Paljon paremmin oli tänään kuulolla (kiitos eilisen treenin). Eli onneksi alkaa olemaan kisavalmis tämä sillä kisat ovat parin viikon päästä.

***

DAISY OSTEOPAATTI MAARIA KAIPERLALLA
Tänään vein Daisyn ensimmäistä kertaa osteopaatille (tätä kun ei olla vielä kokeiltu). Maaria kyseli paljon Daisyn taustatietoja. Kertoi Daisyn selkärangassa olevan pientä muutosta - mutta ei tarvitse huolestua koska tämä on niin pientä vielä että tuskin edes kuvissa näkyisi. Oikea etujalka on jossain vaiheessa kuulemma revähtänyt koska jalassa arpikudosta. Takapää hivenen huono ja Daisy hyvin etupainoinen, kysyi onko Daisylla ollut vaikeuksia hypätä. Mutta pääasiassa Maaria keskittyi Daisyn päähän, sanoi että tuntuu samanlaiselta kuin ihmisillä joita on hoitanut päänsäryn takia, aineenvaihdunta/hermoradat eivät toimi oikein Daisyn päässä. Hiivaongelmasta keskusteltiin paljon ja kysyi haluanko kokeilla homeopatiaa. Haluanhan minä, kaikki mistä voi olla Daisylle apua niin kokeillaan. Ja nyt täytyy sitten laittaa tuotteet tilaukseen ja kun saapuvat soittaa Maarialle ja keskustellaan kuinka aloitamme homeopatia hoidon. 

Tilaukseen menevät: Pulsatilla, Belladonna ja Nux Vomica. Kokeillaan siis löytyisikö näistä apua Daisyn suolistohiivaan ja krooniseen korvatulehdukseen.

Kuukauden päästä mennään Daisyn kanssa sitten uudelleen Maariaa tapaamaan. Vaikka tämä tuntui hieman oudolta - niin nyt pitkästä aikaa olen jotenkin toiveikas että JOS sittenkin tästä olisi apua Daisylle...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti