sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Ulkosalla freestyleä & tokotreeniä

Tänään töiden - ja päikkäreiden jälkeen päätin että otetaan ulkosalla hieman treeniä tänään. Cindykin on nyt vain hallissa treenaillut ja halusin nähdä kuinka hyvin on kuulolla ulkona. Ja eipä tässä ongelmaa joten ulkokisatkin tulevat kysymykseen kun sen aika koittaa.

CINDY TOKO
Nopeita pysäyksiä luoksetulossa ja sivulla ja muutenkin... eipä niitä nopeita löytynyt kuin muutama. En kyllä treenaa tätä liikettä ennen kuin keksin miten tätä treenaisin. Pallon kanssa opetin tämän Daisylle aikoinaan - mutta Cindy kun on kehittänyt ihme loikan luoksetulossa nyt niin meillä on liike hajallaan. Pysäytykset olivat kuukausi-pari sitten kunnossa ja täsmälliset ja nyt ottaa askeleen/pari askelta käskyn jälkeen. Liike siis hajonnut ja tässä on nyt jotenkin liikaa kaikkea. Huoh. Takapalkkaa kokeiltu, läpijuoksuja otettu paljon, pysäytyksiä irrallaan liikkeestä ja kiertämällä jne. Mutta kun ei niin ei. Ideoita otetaan siis vastaan! Kokeilisinko vielä kuitenkin pallolla - kahdella pallolla. Niin että saisin tämän kuntoon vai käytänkö namia vai mitä tekisin. Suunnitelma olisi kiva olla ennen seuraavaa yritystä.

Seuraaminen oli paljon nätimpää nyt kun kävelin hitaammin / otin lyhyempiä askeleita. Vasempaan käännös edelleen hankala ja sitä on treenattava. Mutta seuraamisen paikka huomattavasti parempi eikä keulinut nyt paljoa.

Lisäksi Cindy oli vapaana makaamassa "Lepää"-käskyllä kun treenasin Daisyn kanssa. Hienosti malttoi!!!

DAISY FREESTYLE
Käytiin osaa koreografian liikkeistä lävitse ja nyt aiheena oli KUUNTELE! Daisy helposti tarjoaa omia kuvioitaan koreografiaan mutta nyt kielsin ja palkan sai vasta kun kuunteli ja teki mitä pyysin tekemään. Yrittihän tuo mokoma noutaja aluksi tehdä omia kuvioitaan aika paljonki, mutta löytyi ne korvatkin kun huomasi ettei palkkaa tällaisista tipu. Daisy osaa kyllä käyttää meinaan hyväksi minun lipsumiseni... en ymmärrä miksi ote on tälläin lipsunut, ei tämä Daisyn tokouran aikanakaan onnistunut. Hyvät treenit kerta kaikkiaan Daisylta :)





Kenttä oli ihan kiitettävän rapainen... Daisy "pääsi" treenien jälkeen shampoopesulle koska en todellakaan kehtaa ihan noin rapaista koiraa viedä huomenna osteopaatille ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti