maanantai 17. maaliskuuta 2014

Aamutreenit RSKK:n hallilla ja valokuvia

Tällä viikolla minulla on projektiviikko (opintojani) - eli liukuva työaika joten päätin että aamun aloitamme hallilla koska molempien koirien kisat ovat ihan piakkoin.

CINDY TOKO
Kävimme AVO-luokan liikkeet lävitse (ilman paikkamakuuta). 
- Seuraaminen: ihan ok (no joo... voisihan se parempaakin olla - mutta en jaksa nuoren koiran kanssa tätä liikaakaan jankata).
- Jäävät: edistää seuraamisessa, maahan tippui vinoon.
- Kaukot: keskityin käskysanaani "ISTU" (kirkkaampi äänensävy) ja käsimerkin selkeyteen. Nousihan se Cindy istumaan. En tiedä onko tästä apua tuohon jämähtämiseen... niin - ja palkkasin pallolla (takapalkka) jotta istuminen nopeutuisi kun saa huikean palkan tuosta. Tekniikka hyvä.
- Hyppy: Hieno!
- Luoksetulo: vauhti "sopiva", eli ei tullut ihan täysiä ja pysähtyi nätisti.
- Nouto: kapulalle hyökkäsi hieman rumasti. Kapan laitoin käskyttämään ja ekalla kerralla teki koukkaisun kapulalle Kapan kautta joten tästä kiellettiin. Toisella kerralla vilkaisi Kapaan mutta juoksi suoraan kapulalle. Noutokapulasta pito voisi olla hieman parempi.





DAISY FREESTYLE
Pariin otteeseen kävimme ohjelman lävitse musiikin kera ja ihan hyvinhän Daisy teki. Hivenen oli vire korkealla joten sellaista pientä hösöttämistä oli ilmassa. Ryömimis-kohtaa ja peruuttamista jalkojen väliin otimme vielä lopuksi koska nämä liikkeet eivät ihan täysin puhtaasti sujuneet. Mutta tyytyväinen olin :)




Tänään oli aivan mahtava ilma! Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja lämmitti. Hieman harmitti lähteä projektin pariin töihin koska ulkoilukin olisi ollut niin ihanaa! No, Kapa oli käyttänyt kultsu tyttöjen kanssa hyväksi kauniin sään ja kävivät sillä aikaa kun olin töissä metsässä - ja kameran oli ottanut myös mukaan. 

Tässä muutamia kuvia hassuista likoista:






Töistä päästyäni olikin sitten jäsensihteerihommia - ja niiden kanssa menikin yli puoleen yöhön. Uutena jäsensihteerinä tämä on vielä tällaista opettelua ja sen takia hivenen hidastakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti