sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Viikonlopun treenejä

Lauantaina ennen iltavuoroa hieman treeniä kauniissa keväisessä säässä.

Cindyn kanssa otin hieman malttitreeniä ja ohjauksia. Kolmeen eri suuntaan vein yhdessä Cindyn kanssa dameja, niin että muutamassa kohtaa joutui ylittämään hiekkatien. Sitten päätin mihin suuntaan Cindyn kulloinkin lähetän. Tämän teki hyvin ja palautuksetkin muutamaa kertaa lukuunottamatta menivät hyvin (jäi dami suussa makaamaan jalkojeni juureen). Lisäksi treenasin pysäytyskäskyä pillillä (istumaan käsky). Tämä sujui hyvin - mutta sitten sekoili jotenkin luoksetulopillityksen ja pysäytyskäskyjen välillä. Tämä näköjään tarvitsee hieman kertausta... Taaksepäin lähetystä kokeilin myöskin, mutta Cindy lähti kyllä hakemaan ihme kierroksen kautta - tämähän ei ole tarkoitus kun eteen-käskyllä lähetetään taakse. Eli muistettava treenata lyhyemmällä matkalla tätä!
 

Daisyn kanssa treenailin freestylen muutamia liikkeitä. On tässä kyllä vielä töitä. Sitten saapui pari ystävääni treenailemaan noutajiensa kanssa. Toisella labbiksella oli tokotreeniä ja toisella labbiksella oli tänään malttitreeniä. Mukavaa oli ulkoilla ennen töihin lähtöä.

Sunnuntaina iltapäivällä töiden jälkeen tapasin jälleen kentällä paria ystävääni. Treenailtiin kukin kentällä eri kohdassa toko-liikkeitä.

Cindyn kanssa treenailin:

- Ruutu: tassutargetti ruutuun ja Cindyn lähetys ruutuun. Hyvin meni läppäämään tassullaan targettia mutta sitten Cindy meni "STOP" (seisomiskäskyllä) maihin tai istumaan. Sitten treenailin Cindyn kanssa ihan läheltä sitä targetille menoa seisomaan. Hyvin hokasi ja pian pystyinkin lähettämään kauempaa targetille. Cindy on hyvin motivoitunut juoksemaan targetille, eli sen motivointivaiheen (lelu/nami ruudussa) voi jättää väliin. Pääsenpäs helpolla!
- Tunnari: yhden kapulan piilotusta heinikkoon. Hyvin haki nenällään ja hetkessä toi oman minulle. Pientä kapulan jäyhäämistä. Seuraavaksi täytyy ottaa ne vieraat tunnarit heinikon laidalle ja piilotella sitä omaa sinne heinikkoon. Ja tätä kapulan nättiä pitämistä treenattava erikseen.
- Nouto: teki kyllä höpöjä. Tiputteli kapulaa, välillä ei nostanut kapulaa ollenkaan... sitten huomasin että Cindyn suupielestä tuli verta joten lopetin noutoharjoitukset koska voi olla että tämän takia Cindyn noutoliike ei onnistunut tänään.

Daisyn kanssa treenailin freestyle ohjelmaa lävitse, koreografia ei ole kyllä ihan kunnossa muutosten jälkeen ja yhden kohdan unohdin täysin koreografiasta (hokasin sen vasta kotona). Ei tässä muuten mitään - mutta kisat olisivat jo viikon päästä... eli voi olla että kisat ovat sitten tosi freestyleä... ;)
Daisy oli aivan innoissaan tänään! Treenailin Daisyn kanssa ihan huvikseen vielä HTM:ää ja tunnarikapulan etsimistä kun toinen oli niin tohkeissaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti