keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uudenvuodenpäivän nomeilua

Ollaan edelleen täällä Viralassa vaunuilemassa ja päätettiin että jäädään vielä yhdeksi yöksi tänne rentoutumaan. Mutta ettei ihan menisi kultaisilla laiskotteluksi olin ottanut mukaan damikassin eli tänään mentiin hieman treenailemaankin.

Aiheena eteenlähetys, dameja useampia samassa paikassa. Halusin nähdä mitä Cindy tekee - eli yrittääkö vaihtaa damin.

Jostain syystä tänään oli molemmilla koirilla hieman vaikeuksia edetä suoraan dameille, en tiedä ovatko niin paljon riekkuneet ulkona keskenään eli oliko sitten väsymystä ilmassa. Eli tehtiin paljon motivoituna eteen lähetyksiä damikasalle.

Daisy yritti kerran vaihtaa damin, Kapa oli damikasan lähettyvillä eli päästiin heti puuttumaan asiaan. Kutsuin Daisyn takaisin luokseni ja uudestaan lähetys ja toista kertaa ei yrittänyt vaihtaa damia enää.




Cindy ei yrittänyt kertaakaan vaihtaa. Määrätietoisesti (motivoituna) eteni damikasalle, nappasi damin ja kääntyi samantein palauttamaan. Hienoa!



Sitten Kapa jäi kultaisten kanssa kun kävin tekemässä pienen jäljen kanidamilla metsään. Halusin nyt ensimmäisen kerran nähdä mitä Cindy tekee. Ja: Cindy otti samantein hajun, nenä viisti maata ja eteni suoraan jälkeä pitkin kanidamin luokse ja juoksi palauttamaan sen minulle. Voi miten upeaa työskentelyä oli! Sitä oli ilo seurata :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti