lauantai 25. tammikuuta 2014

Daisyn kenraaliharjoitukset + muuta Daisyyn liittyvää

Tänään oli Cindyn RSKK:n tokovalmennus treenit, mutta olin etukäteen kysellyt saisinko treenata tällä kertaa Daisyn kanssa freestyleä koska huomenna on kisat. Piti saada yksi harjoitus vielä alle - jos vaikka Daisy ei olisi sitten kisoissa ylivireessä. Saas nähdä miten käy ;)

Daisyn kenraaliharjoitukset meni todella hyvin. Toivottavasti tämä ei ole enne... sillä eikö ole sanottu että pieleen menneet kenraalit toisivat onnea kisoissa. Mitenkäs nyt sitten kun kenraalit menivät hyvin? Niin... ja Daisy ei yllättäen haukahtanut kertaakaan. Outoa (eli huomenna sitten ääntelee...).


Avustin sitten muita tokossa ja Daisy oli vierailevana sitten paikkamakuussa mukana. Tosi mukavat treenit kerta kaikkiaan! On meillä tosi kiva porukka.

Kotiin päästyämme Daisy pääsi pesulle. Pakko oli pestä sillä en kehtaa viedä Daisya muuten kisapaikalle. Lähinnä korvat ja korvan lähistöt olivat todella rasvaiset johtuen päivittäisestä korvien putsaamisesta öljypohjaisella korvien puhdistusaineella.

Vakuutusyhtiöltä tuli viime viikolla ilmoitus ettei korvaa Daisyn eläinlääkärikuluja koska Daisylla ollut korvatulehdus vuonna 2012 eivätkö korvaisi samaa sairautta kuin vuoden ajan. Sain vakuutustarkastajan kiinni ja ilmoitin että tämä on ihan eri korvatulehdus kuin pari vuotta sitten. Tarkastaja siihen että jos olen sitä mieltä... sanoin että lähetän kaikki laskut s-postitse kun Daisy on käynyt eläinlääkärissä vielä yhden kerran. Lupasivat maksaa, mutta en usko ennen kuin näen rahat tililläni. Ensi viikolla on sitten vielä se Daisyn yksi eläinlääkärikäynti.

Otin muuten yhteyttä osteopaatti Maaria Kaiperlaan ja Daisy menee osteopaatin käynnille 10.3. Näin pitkälle meni aika, mutta toisaalta olen kokeillut jo kaikkea koko Daisyn elämän ajan - eli muutama kuukausi lisää ei enää tunnu missään. Minun pitää tätä ennen laittaa osteopaatille Daisyn historiikkia + tietoa sairauksista sähköpostitse. Olen kuullut paljon kehuja Maaria Kaiperlasta joka on erittäin pätevä osteopaatti ja hänellä on myös tietämystä homeopatiasta. Mielenkiinnolla odotan käyntiä!

Huomenna sitten koiratanssikisat. Daisyn kanssa kisataan freestylen VOI-luokassa. Vielä ei jännitys ole iskenyt... ja turhaa se oikeastaan onkin. Daisy tekee huomisen parhaansa ja tuomarit tykkäävät tai ovat tykkäämättä sitten. On tämä vaikea laji. Niin harrastajille kuin tuomarienkin arvostella - luulisin ainakin näin. Huomisen jälkeen olen ainakin sitten viisaampi: saan tuomarien pisteet ja näen missä meillä on vielä puutteita ja paljonko pisteitä uupuu siitä freestylen sertistä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti