sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Nauravan Koiran hallilla tokoa

Täksi päiväksi olin ostanut irtovuoron Lotta Vuorelan, elikkä Nauravan Koiran hallilta. Cindyn kanssa hallille suuntasin koska halusin nähdä kuinka nuori noutajan alku toimii uudessa tilanteessa. Tekeekö kanssani töitä eli pystyykö keskittymään. Koska en voinut tietää Cindyn reagointia en suunnitellut treenejäkään mitenkään. Päätin että tehdään hallilla jotain, vaikka jotain äärimmäisen helppoa jos tilanne sitä vaatii. Mutta:

Cindy toimi hyvin uudessa tilanteessa!!!
- Vieraat koirat eivät haitanneet työskentelyä.
- Vieraat ihmiset eivät haitanneet työskentelyä.
- Vieras paikka ei aiheuttanut häiriötä.

En ala nyt tarkemmin kertoa treeneistä koska teimme vähän kaikkea: seuraamista, häiriötreeniä, kaukokäskyjen alkeita, malttitreeniä ja lopuksi paikalla olot vieraiden koirien kanssa. 

Tämä oli itselleni erittäin tärkeä tieto, sillä nyt pystyn suunnittelemaan kisaamista vieraassakin ympäristössä koska voin luottaa (no... ei koskaan voi olla 100% varma) että Cindy kykenee siihen. On tuo pätevä & ihana otus :)

Halli jossa treenattiin on aivan uusi halli täällä Riihimäellä. Halli on lämmin, erittäin siisti ja alusta oli pehmeä & joustava. En tiedä, mutta jotenkin tuntui että halli on ehkä hivenen pieni, vai johtuuko se mittasuhteista (eli hämäsikö silmiäni)?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti