maanantai 6. tammikuuta 2014

Tokoa & Koiratanssia

Eilen illalla sain jonkun päähänpistoksen ja menin ilmoittamaan Cindyn tokokisoihin... ikää Cindylla kisapäivänä tasan 10 kuukautta. En tiedä oliko ihan viisas päätös, mutta toisaalta joskushan se kisaura on aloitettava ;)

Tänään olikin sitten ihan pakonomainen tarve päästä treenaamaan joten ajelimme hallille aamupäivällä.

CINDY TOKO 
Alokasluokan liikkeet (ja itse antamani pisteet):

  • Luoksepäästävyys: istui paikallaan koska luoksepäästävyyden otti Kapa. Jos olisi ollut vieras ihminen niin ei olisi kyllä pysynyt istumassa vaan lähtenyt vastaan pussailemaan. Eli luoksepäästävyydestä saadaan varmaan kokeissa joku 8. (1x)
  • Paikallamakuu: otin 3 minuuttia koska häiriönä ei ollut kuin viereisen kentän agiliitäjät. Muutamia kertaa vilkaisi viereisen kentän treenejä. Oli rauhallisen oloinen. Ehdottomasti pitäisi päästä treenaamaan paikallaoloa niin että vieraita koiria olisi paikkamakuussa. Luultavasti kisoissa on levottoman oloinen (toivon että pysyy paikoillaan). Tästä voitaisiin saada ehkä 7. (3x)
  • Seuraaminen hihnassa: Vasempaan käännös vielä hivenen hankala. Pomppi juoksuosuudella. Edisti hieman. 8 (2x)
  • Seuraaminen vapaana: Samat kuin hihnassakin, hivenen parempi. 8,5 (4x)
  • Liikkeestä maahanmeno: Nätti. 10 (2x)
  • Luoksetulo: Unohdin liikkeen kokonaan. Mutta tämä on ollut todella hieno yleensä. 10 (3x)
  • Liikkeestä seisominen: Painui maahan. 0 (2x)
  • Hyppy: Jäi esteen taakse aika sivuun ja vinoon seisomaan. Muuten ok. 8,5 (2x)
  • Kokonaisvaikutus: Innokas ja teki töitä häntä heiluen. 9 (1x)

    Eli minun antamani pisteiden perusteella pisteitä: 155p / 2-tulos

    Kun olin Daisyn kanssa treenannut otin Cindyn kanssa sekaisin vielä liikkeestä maahanmenoa sekä seisomista. Tällä kertaa ei virheitä tullutkaan sitten. Sitten otettiin vielä hyppyoheisia. Cindy joka ikinen kerta hyppää samaan kohtaan esteen taakse: lähinnä esteen viereen ja vinoon. Pahemmin ei ole edes väliä mistä kohtaa hyppää, hakeutuu vaan aina samaan kohtaan seisomaan. Treeniä, treeniä siis...


DAISY FREESTYLE
  • Treenattiin musiikin kera ohjelmaa lävitse. Ensimmäisellä kerralla meni melko hyvin. Tosin alussa Daisylla oli joka kerta omat kuviot. Ja jokaisella kerralla samoissa liikkeissä tuli kieltoja / Daisyn omia koreografioita. 
  • Tänään minua kyllä vähän vaan huvitti tuo Daisyn työskentely. Vire oli ihan älyttömän korkealla joten virheitä sitten sattui. Hassu eläin. Huomaa kyllä että Daisylla on muutama vapaapäivä tässä ollut, vire oli sen takia niin mahdoton!
    Kisat senkuin lähenee... vähän toivottomalta tuntuu saada ohjelmaa kuntoon sitä ennen tällä hetkellä. Yrittämään tottakai lähdetään!
Laitoin tänään ilmottautumisen menemään Lempäälän koiratanssikisoihin jotka ovat helmikuussa. Niin kuin vähän epäilinkin kisat jo täynnä... Koiratanssikisoihin on nykyään ihan mahdoton päästä. Kisoja vähän ja harrastajamäärä senkuin vain kasvaa. Ollaan nyt niihin kisoihin varasijalla 4. 




glitter-graphics.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti