lauantai 18. tammikuuta 2014

Cindyn kenraaliharjoitukset

Tänään kävin Lotta Vuorelan hallilla treenailemassa Cindyn kanssa. Huomenna samaisessa hallissa Cindylla on sitten ensimmäinen koe. Cindylle ehkä helpompaa huomenna kun ei tarvitse (toivottavasti) ihmetellä hallia. Siitä se sitten lähtee: Cindyn kisaura :)


  • Luoksepäästävyys: muutama henkilö kävi ottamassa luoksepäästävyyden, nyt Cindy melkein malttoi pysyä istumassa. Ei syöksynyt vaan istahti uudestaan. Edistystä! Toivotaan että huomennakin malttaisi olla edes näin... Pörsti ei meinaan arvosta koiraa joka änkeää syliin ja kolauttaa päällään höseltäessään ;)
  • Paikkamakuu: otin arviolta 3 minuuttia. Cindy oli paikkamakuussa yksin, tosin hallissa treenattiin toisessa päässä agilitya. Rauhallisen oloinen.
  • Seuraaminen: varsin mallikasta. Paikoitellen keuli ja pieniä kontaktikatkoksia.
  • Liikkeestä maahanmeno / seisominen: välillä arpoi kumpi liike kyseessä. Miltei aina teki sen liikkeen jota pyysinkin. Tämä liike ei satavarma ole - mutta toivotaan ettei Cindylla ole huomenna arpajaisia ;)
    Maahanmenosta perusasentoon tulee liian eteen.
  • Luoksetulo: vauhdikas - mutta perusasento liian edessä.
  • Hyppy: hivenen vinoon jää esteen taakse. Muuten ok.
Näillä eväin huomenna sitten kokeilemaan. Huomisen jälkeen olen sitten viisaampi ja taas tietää mitä treenataan. Tietenkin sitä aina toivoisi sitä 1-tulosta... en ALO-luokkaan aio jäädä kun se 1-tulos tulee (sitten kun se tulee) vaan sitten alkaa uusien liikkeiden treenaaminen (tietenkin jotain AVO-luokan liikkeen alkeita ollaan jo harjoiteltu). Mutta koska Cindylla ei tosiaankaan kisakokemusta ole - niin tavoite kuitenkin huomenna on tulos, vaikka huonompikin.



glitter-graphics.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti