tiistai 7. tammikuuta 2014

Daisy eläinlääkärissä & Kultaisten kanssa hallilla

Tänään vapaapäivä ja aamulla soittelin ajan eläinlääkärille. Daisyn vein rokotuksille ja samalla katsottiin Daisyn korvat ja muutenkin atopian oireilu joka on taas räjähtänyt käsiin. Kurja sairaus tuo atopia sanon minä! Daisyn karva on mennyt nyt myös huonoon kuntoon joten olin ajatellut että kilppariarvot voitaisiin ottaa myös samalla, ja samaa ehdotti samantein eläinlääkärikin.

Eläinlääkärin teksti:
Daisy tuotiin vastaanotolle korvavaivan vuoksi. Turkki ollut kuiva ja huonossa kunnossa. Pureskelee tassuja. Daisy ei juurikaan kutise. Daisyn korvissa runsaasti vaaleaa eritettä. Tärykalvoja ei päästä luotettavasti arvioimaan. Nivusalueella reilua bigmentoitumista, tassunpohjat punoittavat. Korvaeritteessä normaalia enemmän bakteeri- ja hiivasoluja. Mahanaluksen teippinäytteessä bakteereita ja yksittäisiä hiivoja. Tassunpohjissa runsaasti hiivoja. Daisyn molemmissa korvissa bakteerin ja hiivan aiheuttama ulkokorvan tulehdus, jonka hoitoon korvatippa Easotic ja korvapuhdiste Otodine ohjeiden mukaan. Puhdisteen ja lääketipan välillä vähintään kahden tunnin tauko. Korvakontrolli 10 päivän kuluttua. Puhdistusta jatkettava kontrolliin saakka. Daisysta tutkittiin kilpirauhasarvo turkin huonon kunnon vuoksi. Tuloksista soitetaan niiden saavuttua. Omega rasvahappolisä jatkuvasti ihon kunnon parantamiseksi. Ihon jatkolääkityksistä päätetään kilpirauhastulosten saavuttua.


Tämä eläinlääkäriasema on tuttu, joten sinne on helppo viedä Daisy kun tietävät jo oireet. Ja tottakai kysyivät onko kisoja tulossa. Ja koska tässä kuussa on kisat tarvittava lääkitys aloitetaan kisojen jälkeen, kun kilppariarvot selviävät. Toivon sydämestäni että kilpparit olisivat kunnossa ja oireilu olisi vain Daisyn allergiasta johtuvaa. Korvalääkkeen doping varoaika on 7 pv joten  kuun lopussa päästään ainakin kisaamaan. 

Eläinlääkäriasemalta tällä kertaa mukaan tuli:
- Otodine liuos korvien puhdistukseen (tätä voi käyttää vaikka tärykalvot rikki).
- Easotic korvalääke
- Omega Doils iho
- Cod-hy allergy management plus ruokaa (kokeillaan nyt tätä tällä kertaa...)

Käytin molemmat kultaiset eläinlääkäriaseman vaa´alla ja on noilla kahdella "hieman" painoeroa... no, on niillä kyllä korkeuserokin ja aivan erilainen ruumiinrakenne:
- Daisy: 30.9 kg
- Cindy: 21.3 kg


***


Eläinlääkärin jälkeen suuntana halli, elikkäs treeniä:

CINDY TOKO (alokasluokan liikkeet ja omat pisteeni)


  • Luoksepäästävyys: istui paikallaan koska luoksepäästävyyden otti Kapa. Jos olisi ollut vieras ihminen niin ei olisi kyllä pysynyt istumassa vaan lähtenyt vastaan pussailemaan. Eli luoksepäästävyydestä saadaan varmaan kokeissa joku 8. (1x)
  • Paikallamakuu: otin 3 minuuttia. Kapa aiheutti pientä häiriötä ja minä leikin pallolla. Makoili rauhassa häiriöstä huolimatta.  Kisoissa tuskin noin rento kun vieraita koiria vieressä. Toivotaan pisteitä vaikka 7,5 (3x)
  • Seuraaminen hihnassa: Vasempaan käännös vielä hivenen hankala. Edisti aikalailla. 8 (2x)
  • Seuraaminen vapaana: Samat kuin hihnassakin, hivenen parempi. 8,5 (4x)
  • Liikkeestä maahanmeno: Nätti. 10 (2x)
  • Luoksetulo: Vauhdikas ja hieno. 10 (3x)
  • Liikkeestä seisominen: Upea. 10 (2x)
  • Hyppy: Jäi esteen taakse vähän sivuun ja hivenen vinoon seisomaan. Muuten ok. 9 (2x)
  • Kokonaisvaikutus: Innokas ja teki töitä häntä heiluen. 9 (1x)
 Elikkäs omat pisteeni Cindylle: 177,5p / 1-tulos 
Kisatreenin jälkeen muutaman kerran hyppyä, mutta joka kerta tekee saman eli hivenen vinoon ja esteen sivuun. Palkkasin esteen taakse keskelle. Olen vienyt namikippoa keskelle ja palkannut keskeltä. Mutta: Cindy on ja pysyy esteen sivussa ;)
Kuvassa Niki & Cindy:



DAISY FREESTYLE
  • Ensin treenattiin niitä liikkeitä jotka Daisylle vaikeita ja joissa eilen teki virheitä. 
  • Sitten walkman korville ja musiikin kera ohjelma lävitse. Aika hyvin Daisy teki tänään (paljon paremmin kuin eilen), muutama ei niin puhdas liike mutta ohjelma pysyi hyvin kasassa. On se niin ihana ja hassu otus <3

Tässä muutama kuva Daisysta treenaamassa:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti