sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Sunnuntai nomeilua talvisessa metsässä

Ihanaa! Vihdoin talvi ja lunta, eli toisin sanoen: EI KURAA!!! Koiranomistajat kyllä tietävät kuinka mukavaa on kun kurakelit on ohitse.

Kun pääsin tänään aamuvuorosta lähdettiin Kapan ja kultaisten kanssa metsään. Ensiksi koirat vain riekkuivat keskenään ja keskityin valokuvaamiseen - nyt kun sää salli valokuvaamistakin :)
Ja: parempi oli ennen treeniä antaa Cindyn päästellä höyryjä pois. Kuvista ehkä hieman välittyy se energia jota tänään oli - ja sitä oli paljon!

Mutta niihin treeneihin. Tänään otettiin molempien kultaisten kanssa eteen lähetyksiä muistipaikalle. Tarkoitus käydä toistuvasti samalla paikalla treenaamassa jotta kultaisille alkaisi muodostua mielikuva paikasta jossa dami on: eli pystyisi pidentämään matkaa ja koirat saisivat itsevarmuutta ja luottamusta siihen että dami sieltä löytyy.

CINDY
  • Muutama toisto, pikkuhiljaa pidentäen matkaa. Lopulta lähetys motivoituna 70 metrin päästä muistipaikalle. Kapa piti ääntä ja tiputti damin - koska noutajan alulla ei riitä vielä itsevarmuus edetä näin pitkää matkaa itsenäisesti.
  • Vauhti oli aivan mieletön: niin noutoon lähtö ja palautusvauhti. Ilo oli seurata noutajan menoa!
DAISY
  • Muutama toisto lähempää, sitten pidensin matkaa. Lopulta lähetys 40 metrin päästä. Pidempää matkaa en Daisyn kanssa nyt ottanut koska helposti lähtee hakuun vaikka motivoituna tehtiinkin (= ei etene eteen-käskyllä suoraviivaisesti).
  • Mutta kyllä oli Daisykin tänään mahtavassa vireessä! Ihanaa katsella noutajien iloa kun pääsivät noutohommiin :)
    ***
    Tässä muutama talvinen valokuva tältä päivältä:

    Cindy


    Cindy


    Cindy & Daisy
Daisy & Cindy


Daisy

Daisy






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti