sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Cindyn ensimmäinen tokokoe

Aamulla jännitti. Täytyy myöntää. Vaikka kuinka paljon kisaa niin jännitys tulee aina... on se kumma juttu. Mutta Cindylle nämä olivat ne ensimmäiset kisat. Autolle kun päästiin niin joku oli pöllinyt mun lämmityspiuhan ja auto ei sitten inahtanutkaan. Onneksi Kapan auto suostui käynnistymään ja päästiin lähtemään kisapaikalle.

Kisapaikkana toimi Lotta Vuorelan halli Riihimäellä. Järjestäjänä Hausjärven Haukut. Onneksi kisapaikalla alkoi jännitys laukeamaan. Ensin oli luoksepäästävyydet sekä paikkamakuut:
Luoksepäästävyys: 7 (ei pysy takapuoli maassa ja tuomarin käsikin piti ottaa noutoon...).
Paikkamakuu: 8 (ei noussut ensimmäisellä käskyllä perusasentoon).

Ja video kertonee enemmän...:

Sitten odottamista riitti ja riitti... Cindylle tämä odottelu ei ole se helpoin juttu ollenkaan. Kisasimme numerolla 13 ja kyllä sitä alkoi odottamaan jo kehään pääsyä!

No lopultakin päästiin kehään. Vire oli Cindylla aivan mahdoton ja muutaman kerran meinasi hajutkin viedä nuorta noutajaa. Mutta erittäin hyvin työskenteli kyllä ikäisekseen - 10 kuukautta vanha noutajanalku :)

Seuraaminen kytkettynä: 8 (ihme haistelua)
Seuraaminen taluttimetta: 7,5 (minun mielestäni parempi kuin kytkettynä, pieni pomppu kyllä tuli vasemmalle käännöksessä.)
Maahanmeno seuraamisesta: 7 (vartaloapu + ei noussut ensimmäisellä käskyllä)
Luoksetulo: 8 (mistä ne 2 pistettä lähti???)
Seisominen seuraamisesta: 9 (haistelua)
Estehyppy: 10 (yes!)
Kokonaisvaikutus: 7 (vaikuttiko luoksepäästävyys tähän?)

Ja tässä video yksilöliikkeistä:



Tuomarina kokeessa oli Hannele Pörsti jolla oli kyllä aika tiukka arvostelu tänään etten sanoisi. Mutta tiukka arvostelu oli sitten jokaiselle. 
Mutta: Saatiin kokeesta kuitenkin 160 pistettä eli täpärästi sen 1-tuloksen verran. Sijoitus 7/19.

Elikkä: seuraavaksi tämä koirakko kisaa AVO-luokassa jossa on jo enemmän liikkeitä... eikä sitä luoksepäästävyyttä joka on äärettömän vaikea yltiösosiaaliselle noutajalle. Ihanaa päästä treenaamaan ihan "tosissaan" AVO-liikkeitä. Tästä se sitten lähti. Meidän kisauramme. Cindy on <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti