maanantai 20. tammikuuta 2014

Daisy freestyleä & Cindy tokon AVO-liikkeiden tsekkaus

Aamulla suunnattiin hallille hieman treenailemaan. Daisyn kanssa otin freestyle-ohjelman lävitse pari kertaa musiikin kera ja pientä hiomista yhden liikkeen kanssa. Ensimmäinen kerta meni kaikista parhaiten (tosin siinäkin sellaista pientä, mutta ihan tyytyväinen olin). Muutamia ikäviä haukahduksia kun Daisy kiihtyi. En hypyttänyt niin korkealle kuin normaalissa ohjelmassamme johtuen siitä että oli KYLMÄ!!!

Mutta tässä linkki videoon joka kertonee sitten enemmän (en saanut tätä jostain syystä upotettua tänne):

http://www.youtube.com/watch?v=Jvzy1SEMNJo&feature=youtu.be



Cindyn kanssa päätin ottaa AVO-liikkeet lävitse, vaikka osaa liikkeistä emme ole ikinä treenanneet. Olin kyllä äärettömän hämmästynyt kuinka hyvin Cindy toimi!!! Eihän tämän AVOn kanssa olekkaan näköjään kun liikeiden hiomista loppuun. Luulenpa että kevään aikana startataan jo tässäkin luokassa.


  • Paikkamakuu, 3min: Minä piilossa ja pyysin Kapaa huikkaamaan jos Cindy nousee ja huikkaamaan "AIKA!" kun 3 minuuttia mennyt. Cindy oli aivan rauhallisesti koko ajan paikoillaan. Hienoa! Tosin en saanut Cindyä ylös paikkamakuusta kun jollain kolmannella käskyllä. Tätä täytyy ehdottomasti treenata - sillä eilenkään (tokokokeessa) en saanut Cindyä ylös makuulta... liian paljon olen sitten palkannut sinne maahan.
  • Seuraaminen: no... ihan ok. Mutta nyt pistän tauon tälle varsinaiselle seuraamisharjoitukselle ja nyt vähän aikaa teen seuraamista pelkästään leikin varjolla. En halua että Cindyn into menee liikkeeseen.
  • Liikkeestä maahanmeno: Tosiaan ei olla kauheasti treenattu sitä että kuljen Cindyn ohitse kun ei ole pysynyt. Nyt täytyy alkaa treenaamaan sitä että Cindy pysyy asennossa vaikka ohitan tai kierrän Cindyn. Hiomista. Niin... ja en saanut maasta perusasentoon tässäkään liikkeessä.
  • Luoksetulo: en ole treenannut tätä oikeastaan ollenkaan... tai nome-puolella hieman. Olin yllättynyt kun Cindy sentään reagoi käskyyn luoksetulossa! Treenaaminen alkaa sitten tässä liikkeessä siitä että pysähdyksen nopeutta aletaan treenaamaan. Hämmästyneen tyytyväinen olin!

  • Liikkeestä seisominen: Muutan hyvä, mutta sama kuin liikkeestä maahanmenossa... treeniä ja hiomista että saadaan loppu liikkeestä kuntoon.

  • Nouto: Pysyi yllättävän hyvin paikoillaan, noutoliikkeen hiomista (kapulasta otetaan oikeasta kohtaa kiinni) ja sitten vaan treenaamaan Cindyn kanssa sitä että palautus tapahtuu suoraan sivulle. Hiomista vaille.
  • Kaukot: Olen treenannut aikaisemmin Cindyn kanssa ainoastaan takapalkalla (pari kertaa ja namikippo Cindyn takana) ja pelkästään maasta-istumaan. Useampia käskyjä jouduin antamaan sillä olin nyt kauempana ja useampia liikkeestä vaihtoja. Halusin vaan nähdä miten Cindy tekee. Tekniikka oli hyvä. Takapuoli pysyi koko ajan samassa paikassa. Nyt vain yhtä vaihdosta ja palkka että saan Cindyn reagoimaan ensimmäisestä käskystä.

  • Hyppy: Ihmeen vähän Cindy hämmästyi kun liike olikin nyt erilainen kuin ALOssa. Tämä oli ensimmäinen kerta kun treenasin Cindyn kanssa AVO-hyppyä. Siihen nähden hyvin! Treeniä vaan niin kyllä se siitä :)


Tässä muutama kuva vielä hallin ulkopuolelta. Aurinko paistoi - mutta ei kyllä lämmittänyt.
-22 astetta näytti mittari. Hyrrrrr!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti