sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Daisyn koiratanssikisat

Tänään suuntasimme Janakkalan koirakerhon järjestämiin koiratanssikisoihin Turenkiin. Kisasin Daisyn kanssa Freestylen VOI-luokassa.
Eilisistä treeneistä huolimatta Daisy oli ylivireessä ja se kostautui sitten kehässä. Eli kaikkea sellaista pientä sattui ja tapahtui sitten: alussa Daisyn kierimiset menivät väärään suuntaan koska D jostain syystä päätti nousta alussa ylös, stop-kyltin haki mutta tippui Daisyn suusta ja nosti sen sitten uudestaan, hiipimisosuudella D ei lopussa enään kyllä "hiipinyt" vaan miltei vaan käveli, lähettäminen matolle epäonnistui koska teki "kisaDaisyt" eli ei halunnut irtoa minusta (tämän kohdan muutan ennen seuraavia kisoja koska D on tuollainen "perskärpänen"), kun D makasi maassa lopussa niin lähtiessäni kopsautin raasua päähän jalallani ja tietenkin nousi sitten tässä vaiheessa ylös kun minä kämmäilen. <

Eli kaikkea tällaista pientä... Mutta vaikka kaikkea sattui ja tapahtui niin jäi minulle kuitenkin hyvä mieli. Ohjelma otettiin kuitenkin hyvin vastaan ja nyt pitäisi tehdä vain tuo yksi muutos ainakin ja treenata vielä lisää että saadaan varmuutta liikkeisiin. Eli uusi yritys tulossa vielä tämän vuoden aikana. Freestyle on meille niin vaikeeta, ihan liian hauskaa Daisyn mielestä :)

Tässä todistusaineistoa eli linkin alla video suorituksestamme:

http://www.youtube.com/watch?v=5t327G00QEs&feature=youtu.be



Tässä vielä tuomarien pisteet:
* Laura Jalli: tekn 41/42=83, tait 42/42=84, yht 167
* Hannele Parviainen: tekn 39/39=78, tait 41/39=80, yht 158
* Mari Väänänen: tekn 39/38=76, tait 42/41=83, yht 159

Pisteet yhteenlaskettuna: tekn 79, tait 82.33, yht 161,33
(eli tekniset pisteet jäivät yhden pisteen päähän sertistä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti