perjantai 24. tammikuuta 2014

Aamutreenit hallilla

Aamulla suuntasin hallille treenailemaan. Ja edelleen muuten on ihan tolkuttoman kylmä!!! Vähempikin pakkasta riittäisi. Puolisen tuntia olin hallilla Daisyn ja Cindyn kanssa, kauempaa en olisi tarjennutkaan.

DAISY FREESTYLE
Ensin treenattiin Daisylle hankalaa liikettä muutaman kerran. Sitten ohjelma lävitse ja minulla Walkman korvilla - eli musiikin kera. Aika hienosti Daisy teki, muutama ikävä haukahdus. Sitten minun piti treenata vielä toisen kerran musiikin kera mutta Walkman ilmoitti että virta loppui. Joten treenasinkin Daisyn kanssa ohjelman lävitse ilman musiikkia toisen kerran - ja puutuin haukahduksiin. Pientä örinää lopulta tuli kun Daisy kiihtyi mutta haukahduksia ei enää loppuosiossa tullut. Freestyle on ehdottomasti kaikkein vaikein laji Daisyn kanssa jota ollaan harrastettu - sillä noutaja "pikkaisen" tuppaa kiihtymään. Mutta aika hyvin meni treenit.

CINDY TOKO AVO
Seuraaminen: tällä kertaa otin pelkästään "hippa"-seuraamista, eli leikin varjolla. Sitten hieman hiottiin vasemmalle käännöksiä.
Nouto: nyt alkoi Cindy tarjoamaan jo itse palautusta suoraan sivulle. Mutta Cindyn mielestä liike loppuu siihen kun otan noutokapulan Cindylta eli alkoi poikkoilemaan pois perusasennosta. Tässä sitten autoin "istu"-käskyllä. Eli nouto on jo aika hyvässä mallissa - loppuhiomista vaille valmis.
Luoksetulo: Muutama toisto niin että pysäytyskäsky "STO!" ja samaan aikaan heitin pallon Cindyn taakse. Kolmannella kerralla tein niin että ensin pysäytyskäsky - ja Cindy pysähtyi aika nopeasti jonka jälkeen pallo heti perään. Treeniä vaan niin hyvä tästä tulee.

Sitten aloin keräämään pois KT-rekvisiittaa ja muita treenikamoja jonka aikaa Daisy ja Cindy leikkivät palloleluillaan. Cindy juoksi pallonsa kanssa "hullunrinkiä". Ihan hyvää teki kyllä treenit ja riekkuminenkin että sai hieman ylimääräistä energiaa pois kultaisilta. Nyt on kuitenkin lenkit ollut minimaalisia pakkasen takia ja treenaamaankaan en ole ehtinyt muutamiin päiviin työkiireiden takia. Ja nyt täytyneekin valmistautua iltavuoroon. Huomenna jatkuu sitten Daisyn treeneillä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti