tiistai 25. helmikuuta 2014

RSKKn hallilla aamutreenit & illalla Daisyn kanssa HauHaun tottistreeneissä

Aamulla suuntasimme RSKK:n hallille kultsujen kanssa treenailemaan. Mukavat treenit ja tänään keskityin siihen etten anna Daisyn tehdä ihan höpöjä (on ottanut hieman omia vapauksia viime aikoina ihan huomaamattani...).

DAISY FREESTYLE
Ilman musiikkia käytiin ohjelmaa lävitse, ja jälleen koreografia sai muutoksia. Täytyy vain toivoa että parempaan suuntaan. Toivottavasti nyt alkaisi koreografia olemaan kunnossa pikkuhiljaa - sillä jos koko ajan koreografia muuttuu niin on aika mahdotonta ehtiä kokonaisuutta treenailla ennen seuraavia kisoja. 


Niin ja otettiin me Daisyn kanssa EVL-ruutu treeniäkin ihan vain huvin vuoksi :) 




CINDY TOKO
Ruutu: tassutargetti ruudun takareunassa ja toistoja ruutuun tassutargetille ja narupallo palkaksi. Hieman huonosti meinasi välillä Cindy irrota ruutuun - tassutargetti alkoi kyllä sujumaan alun jälkeen. Seuraavaksi täytyy kyllä treenata ruutua pelkästään niin että lähetän Cindya suoraan lelulle - sillä innokasta irtoamista ruutuun havittelen.


Luoksetulo: luoksetulon pysäys edelleen hidas. Vauhti on hirmuinen - ja ihme loikkia, joten Cindy ehtii käskyn jälkeen edetä liikaa - joten nyt täytyy treenata vain nopeita pysäyksiä. Eli toistoja tarvitaan.

Palautus: eli ruudussa ja luoksetulon pysäytyksessä käytin narupalloa ja en antanut Cindyn rillutella pallolla itsekseen vaan piti palauttaa lelu minulle - ja yhdessä sitten leikittiin narupallolla vetoleikkiä. Tämä helpottaa huomattavasti treenejä.
Kaukokäskyt: takapalkalla. Loistavasti meni! Tekniikka hyvä. Täytyy jossain vaiheessa testata ilman takapalkkaa.
Seuraaminen: ihan lyhyt pätkä. Hivenen vielä edistää ja pieniä kontaktikatkoksia. 
Maltti: tänään Cindy oli vapaana - käsketty maahan kun treenasin Daisyn kanssa. Eli pitkän ajan Cindy vain makoili vapaana ja katseli Daisyn treeniä. Tosi hyvin malttoi. Eli pitää vain luottaa nuoreen koiraan!


Tänään oli Daisyn eläinlääkäri - eli korvakontrolli jälleen. Uusia korvapuhdisteita sai Daisy. Molemmissa korvissa paljon muutoksia kroonisen korvatulehduksen myötä, korvakäytävät muutosten takia erittäin kapeat ja tärykalvoja ei pysty näkemään. Eli = Daisy ei kuule enää kunnolla. Surullista. Toivotaan Daisylle vielä kuukausia lisää jotta kuulisi... koska jossain vaiheessa kun Daisy kuuroutuu loppuu meidän kisauramme.

Illalla suuntasin Daisyn kanssa HauHaun toko/tottistreeneihin. Normaalisti käyn Cindyn kanssa näissä treeneissä - mutta koska HauHaulla on BH koe tulossa - ja niitä liikkeitä treenattiin tänään, niin meninkin Daisyn kanssa. Jostain syystä (en tiedä miksi) meillä on jäänyt BH koe käymättä ja aion mennä kokeeseen Daisyn kanssa kun vielä kuulee. Daisy oli niin innoissaan! Ja liikkeet menivät loistavasti. Taitava Daisy <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti