sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Sunnuntai nomeilua

Aamulla lähdimme nomeilemaan. Kapa tuli myös mukaan, valokuvaamaan sekä tarvittaessa damin heittäjäksi jos olisi ollut tarvetta. Paikalle treenailemaan saapui labbisten kanssa myös Mira ja Marko. Ja jos aikaisemmin sanoin että Cindy ei osaa markkeerata niin nyt perun puheeni!

CINDY
Markkeerauksia: Samalle alueelle heitettiin damit ja itse pidensin lähetysmatkaa. Ensimmäisen kerran oli vieraat damit - ja tämä ei aiheuttanut Cindylle ongelmia. Vauhti oli hirmuinen joka kerta ja jokainen dami löytyi hetkessä. Palautusvauhti hurja mutta itse palautuksia täytyy treenata. Cindy tuppaa ohittamaan minut ja piti komentaa että palautuskin kiitos. Uskoi kyllä mutta tämä rillutteluosasto pitää saada pois kitkettyä.

Muistipaikka: Kävin viemässä puun lähelle Cindyn kanssa damin ja vein koissin autoon. Treenasin sillä välin Daisyn kanssa aika pitkän ajan joten olin varma että kun haen Cindyn autosta niin joudun menemään Cindyn kanssa yhdessä muistipaikalle. Olin niin väärässä. Eli en varautunut yhtään seuraavaan: avasin auton takaluukun - Cindy ampaisi autosta suoraan muistipaikalle ja haki damin. Eli ei tämän pitänyt ihan näin mennä ;)

Hakualue: Lähihakua, vuoron perään koirat lähtivät hakemaan. Cindyn annoin hakea kaksi. Muuten sai katsella labbisten työskentelyä ja rauhoittua. Tämänkin Cindy teki helposti.

Malttitreeniä: Marko ystävällisesti otti Cindyn käsittelyyn. Ei pompita ja yritetä varastaa dameja. Hänellä on niin paljon rauhallisempi ote ja osasi hienosti Cindya rauhoittaa. Laittoi Cindyn istumaan ja rauhallisesti tiputteli lähettyville dameja ja otti ne maasta pois. Oli siinä ja siinä malttaako Cindy olla paikoillaan... ja siinä vaiheessa kun tennispallon tiputti niin Cindy ei enää kestänyt. Malttia on ehdottomasti alettava treenaamaan Cindyn kanssa - ja PALJON!



Fasaani: Jäinen fasaani ja katsahdus mitä Cindy tekee. Otti suuhun ja kantoi. Mutta kun muut koirat kantoivat fasaania meni Cindylla ihan nuppi nurin. Minun!Minun!MINUN!!! Ja sitä kiihtymisen määrää... riistaviettiä siis löytyy. Tällä hetkellä vähän turhankin paljon. Malttia näihinkin saatava.
Summasummarum: Cindylle saatava lisää MALTTIA sekä PALAUTUKSET kuntoon. Mutta olin niin onnellinen treeneistä. Meni paremmin kuin uskalsin toivoakkaan... niin ja tosiaan -Cindy OSAA markkeerata!


DAISY
Markkeerauksia: Daisy etsi ja etsi... käveli damin yli mutta ei tuonut. Koska selvästi etsi meidän omia dameja ja niitähän ei näissä treeneissä käytetty. Luovutti ja palasi luokseni. Lopulta jouduttiin menemään ihan damin viereen ja sitten Daisy nosti damin. Tehtiin sitten muutama helpompi - niin että Daisy näki tippumispaikan ja sitten ne damitkin sieltä palautuivat nätisti. Eli: VIERAILLA dameilla treeniä enemmän!!!

Fasaani: Otti nätisti suuhun ja kantoi. Pehmeä ote, hieman varovainen (johtuen siitä että Cindy vauhkoontui fasaanista vieressä).




Loppuajan saivat koirat keskenään riekkua ja hyvillä mielin nometreenien jälkeen kotiin. So Happy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti