lauantai 8. helmikuuta 2014

Cindyn RSKK:n tokotreenit

Jaa-a. Mitähän näistä treeneistä jäi mieleen... no ainakin Cindyn älytön riekkuminen. Jokaista piti käydä moikkaamassa (ja aika ronskistikkin) ja labbistakin piti käydä haastamassa leikkiin. Virtaa ja virtaa... ihan tolkuttoman paljon. En meinannut saada pidettyä Cindya ollenkaan aisoissa. Olisin kyllä varmaankin saanut (tai sitten en) jos olisin kehdannut kunnolla konahtaa kakaralle mutta jotenkin vieraskorea kun olin niin en sitten kehdannut. Intoa ja virtaa siis piisasi. No, onneksi virtaa riitti myös liikkeiden suorittamiseenkin. Huh-huh... meinasi oikeasti jo v-käyräkin nousta. Tämän siitä saa kun ei ole nyt ehtinyt treenaamaan normaali tahtia.

Mutta niihin liikkeisiin:

Paikallamakuu (piilossa): Cindy samantein lonkka-asentoon ja pysyi paikoillaan rauhallisen oloisena.
Luoksetulon pysäytys: Pari kertaa käsky+palkka samantein (ja palkan kanssa riekkui-ja riekkui). Kolmannella kerralla pysäytyskäsky. Pysähtyi hyvin ja siitä palkka (ja taas Cindy riekkui).
Jäävien loppuosa: Cindy makaamassa sekä seisomassa. Kiersin Cindyn ympäri. Tässä liikkeessä Cindy alkoi tepastelemaan siinä vaiheessa kun aloin kaivamaan namia taskusta. Eli muistettava ensin liike loppuun. Sitten kehu ja sitten vasta palkka. Mutta pysyi nyt hyvin paikoillaan eli tämä on alkanut iskostua Cindyn päähän.
Metallinouto: hakee metallikapulan mutta sylkee suustaan kun palauttaa. Eli pitoharjoituksia metallikapulan kanssa pitäisi tehdä. Tai ehkäpä kokeilen myös niin että ensin puukapula ja sitten metallikapula jotta Cindy ymmärtäisi että sama liike vaikka erilainen kapula?
Kaukot: yhtä siirtymää ja takapalkalle. Meni aika hyvin, tosin muutamia kertoja Cindylla oli niin kiire palkalle että nousi seisomaan. Tähän vinkiksi että takapalkka kauemmaksi. 

Seuraamisen vasempaan käännös: tämä vasempaan käännös on minua jotenkin häirinnyt joten pyysin että katsoisivat mitä outoa tässä on. No, vaikeutta tuo tietenkin se että Cindy välillä keulii. Ja takapään käyttö ei ole tässä liikkeessä ihan kohdillaan - mutta vinkiksi sain että käännän päätäni vasempaan ja sitten vasta käännyn (no niinpä tietysti... olin tämänkin jo unohtanut) ja sitten tämä olikin jo paljon helpompaa Cindylle.
Lonkka-asennosta: Cindy painuu lonkka-asentoon maahan menossa miltei aina (paitsi liikkeestä maahanmenossa ei aina) joten tähän on nyt tästä lähtien kiinnitettävä huomiota! Tätä en ole Cindylta vaatinut koska on ollut niin nuori ettei maahan meno tokomaisesti ole ollut luontevaa. Mutta: tämä jäänyt minulle päälle, eli en ole tajunnut että noutaja on siitä ajasta jo kasvanut...
Minä itse: rauhoitu-rauhoitu ja rauhoitu!!! Höseltävä noutaja ja höseltävä ohjaaja... ei hyvä yhdistelmä.
Vartaloavut: näistä päästävä eroon. Keskityttävä että ohjaaja oppii tekemään liikkeet niin ettei ota turhia pisteitä kaiken maailman olan kohautuksilla ja ranneliikkeillä (on NIIN vaikeaa!!!)


Summasummarum: erittäin mieltä avaavat treenit. Kiitos treeniporukalle siitä! Toko on kyllä haastavaa, mutta on se kyllä niin kivaakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti