tiistai 4. helmikuuta 2014

Vapaapäivän viettoa hallilla

Vuorotyö on kyllä siitä hyvä että vapaita on viikollakin välillä. Koska halli on arkiaamupäivisin aika hyvin vapaana joten pääsee treenailemaan sekä pääsee hoitamaan asioitakin tarvittaessa.

Tänään tosiaan suuntasin kultaisten kanssa hallille treenailemaan ja saimme pitää koko hallin itsellämme tuon ajan kun siellä olimme.

DAISY RALLYTOKO
- Eteen istuminen: vasemmalta puolelta seuraamisesta kääntyy aika hyvin suoraan eteen istumaan - mutta oikealta puolelta edelleen jää vinoon helposti. Ja tosiaan tämä liike on jo ALO-luokassa ja nyt ollaan tosiaan jo MES-luokassa eikä tämä liike vieläkään ole kunnossa.
- Sarjahyppy: tämä meni yllättävän hyvin, seurasi - käskystä hyppäsi esteet ja palasi seuraamiseen.

- Puolenvaihto edestä: aluksi Daisy tarjosi pyörähdyksen kera puolenvaihdon edestä (voihan koiratanssi) - mutta sitten alkoi tämäkin liike sujumaan.

- Tunnari: ihan vain testasin - ja hokasin heti ettei olisi pitänyt nyt testata. Tästä on todella pitkä aika kun ollaan tätä kokeiltu ja nyt voi olla ettei Daisyn hajuaisti pelaa ihan täysillä koska korvia ollaan putsailtu ja kortisoonikuurillakin noutaja on. Harmittaa hieman että laitoin Daisyn tekemään tunnistamista koska ei ole ihan kunnossa. No... tehdään palautustreeni sitten kun Daisy on parantunut...

CINDY TOKO AVO
- Seuraaminen: ai että kun oli nättiä (kun ei ollut häiriötä), vasempaan käännökset sujuivat aika hyvin, mutta joku asia minua tässä vasempaan käännöksessä häiritsee enkä keksi mikä! Täytyy pyytää joku katsomaan tätä. Eli onko siinä jotain outoa vai kuvittelenko vain?
- Nouto: aluksi karkasi kapulalle. Uskoi sitten että täytyy odottaa. Muutaman kerran ei olisi halunnut palauttaa vaan teki ohimarssin. Mutta sitten uskoi että kyllä täytyy malttaa odottaa ja täytyy palauttaakkin. Mutta hivenen kuumumista oli noutoliikkeen kanssa.
- Hyppy: istui esteen taakse, aika monta kertaa tosin tarvitsi kaksi käskyä. Takaisinpäin hyppyä otettiin enemmän koska Cindysta on selvästi outoa että takaisinkin päin pitäisi vielä hypätä. Mutta meni paremmin kuin viime kerralla.

CINDY TOKO VOI
- Tunnari: piilotin tunnarikapulan yhden törpön alle (useita törppöjä maassa) ja lähetin Cindyn etsimään "oma"-käskyllä. Hyvin löysi - helposti alkaa kyllä palautuksessa suu käymään (eli meinaa hivenen purra kapulaa). Kokeilin piruuttain ihan tunnarikapuloillakin, mutta Cindyn mielestä se oli vain noutoliike (eli nosteli vääriä), joten palattiin törppötreeneihin jotta Cindy tajuaisi että tämä liike tehdään hajuaistin avulla.


Treenien jälkeen ajelin PetPointtiin hakemaan koirille shampoota sekä treeninamuja. Tänään tosiaan ajattelin tehdä pieniä kultsujen huoltotoimenpiteitä: kynnet leikattava, korvat putsattava ja tassukarvat siistittävä. Ja Cindyn ajattelin tänään pestä. On se kummaa kun noutajat kyllä uivat mielellään (tositositosi mielellään) mutta suihkussa käynti on niiden mielestä älyttömän tylsä juttu.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti