maanantai 24. helmikuuta 2014

RSKK:n hallilla aamutreenit

Aamulla suuntasimme kultaisten tyttöjen kanssa hallille hieman treenailemaan.

DAISY - FREESTYLE
Eilen suunnittelin koreografiaan hieman muutoksia ja tänään sitten näitä uusia juttuja kokeilin. Voisi vaikka toimiakkin, kiire tässä kuitenkin tulee sillä seuraavat kisat olisi 22.3, mutta yritys hyvä kymmenen saada koreografia pelittämään sitä ennen. Pari muutakin muutosta tuli koreografiaan ihan vahingossa tänään treenatessa. Sitten treenasimme koko ohjelman lävitse ja onhan tässä tosiaan vielä hieman taas töitä edessä. Täytyy ehdottomasti seuraavalla kerralla (huomenna) tehdä treenit niin että käydään ilman musiikkia ohjelmaa lävitse ja korjaillaan epäpuhtauksia pois. Eiköhän tämä tästä sitten. Mutta Daisy oli niin innoissaan kun pääsi tekemään :)

CINDY - TOKO
Perusasento: hukassa, hukassa ja hukassa. Toistoja tuli kyllä otettua ihan kiitettävästi ja palkka tulee nykyään takataskusta koska tulee niin helposti liian eteen - ja kääntyy vielä kaupan päälle vinoon. 
Metallinouto: ei tehty noutamista, vaan tehtiin hetsausta metallikapulalla jotta saisin metallikapulan noutoonkin saman palon kuin norminoutoon. Kapa piteli Cindya hihnassa ja minä hetsasin Cindya - ja paloa metalliesineen ottamiseen kyllä löytyi.
Hyppy: ei tämä vielä satavarma ole mutta on Cindylla jo selvä idea tästä. Tosin AVO-hyppyä vaikeuttaa se että Cindy hyppää järjestäen vinoon esteen viereen joten takaisinpäin hyppy hankaloituu. Seuraavalla kerralla täytyy lisätä tassutargetti tähän liikkeeseen että saan Cindyn oikeaan kohtaan esteen taakse istumaan.

Tässä vaiheessa halliin saapui muitakin, kasa PK-puolen aikuisia ja pieniä lapsia joten loppuliikkeet häiriössä:

Noutaminen: Laitoin reppuni taakse noutokapulan ja koska Cindy ei päässyt hyökkäämään kapulalle oli nouto varsin hallittu ja kaunis! Toistoja täytyy tehdä että saisi tämän tällaiseksi ilman esteitäkin kapulalle.

Jäävät: Liikkeestä seisominen ja maahanmeno - hienot!!! Kesti hyvin kun kiersin Cindyn selän takaa. Seisomisessa kaikki neljä jalkaa pysyivät paikoillaan ja maahanmenossa pysyi asennossa eikä mennyt lonkka-asentoon. Hieno Cindy!



Tunti meni siinä mukavasti hallilla - ja tyytyväinen täytyy olla. Varsinkin siihen että Cindy teki hyvin häiriössä eikä alkanut riekkumaan vaan keskittyi täysin tekemiseen. Ja tietenkin se että sain kun sainkin koreografian muutokset tehtyä - eli pääsin Daisyn kanssa taas treenailemaankin. 

Tänään tuli siivottua s-postikin... siellä olikin liuta jäsenmaksuja ja kisamaksuja odottamassa... esim. koiratanssin: Lempäälän, Janakkalan sekä Salon SM-kisojen osallistumismaksut. Lisäksi Tahtitassujen ja Janakkalan Koirakerhon jäsenmaksut. On tämä koiraharrastaminen välillä aikamoista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti