sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Sunnuntai nomeilua

Tänään lähdimme purkamaan tuota kultsuenergiaa damikassin kera metsään. Tänään myös muistimme ottaa kameran metsään mukaan jotta saimme muutamia noutokuvia :)

ETEENLÄHETYS
Polulle 20 askeleen välein tiputin yhteensä 6 damia, yhdessä koiran kanssa käytiin tiputtamassa damit. Cindy haki 5 damia, vauhti oli ihan hirmuinen. Kauimmaiseen ei itsevarmuus riittänyt, joten hain pois damin niin että Cindy oli mukana ja näki että oli sielläkin vielä dami. Daisy suoritti tämän tasaisen tappavaan tyyliin. 

HAKURUUTU
Cindy haki yhden damin hakuruudusta - mutta itsevarmuus ei riittänyt työskennellä tämän enempää. Meni uudestaan samaan kohtaa mistä oli damin löytänyt ja jumittui siihen ja palasi luokseni. Joten päästin Daisyn töihin - ja Daisy haki hakuruudusta loput 5 damia. Cindylle tämä hakutyöskentely ei ole ihan iskostunut päähän joten sai sitten katsella Daisyn työskentelyä.

MARKKEERAUS
Cindy ei selvästikkään hahmota matkoja. Jokaisella kerralla markkeeraa noin 10 metriä liian lähelle eikä sitten etene. Seuraavaksi teemme vieläkin helpompia markkeerauksia! Jonnekkin aukealle jotta näkee hyvin daminkin maassa. Olen kuullut että jotkut koirat osaavat markkeerata ja jotkut vain ei. No, toivotaan ettei tämä olisi ihan niin mustavalkoinen juttu vaan olisi korjattavissa treenillä? Daisylle teimme vaikeahkoja markkeerauksia. Näki lentokaaren - mutta dami lensi metsään joten tippumista ei nähnyt. Daisy kyllä osaa markkeerata todella hienosti!

NOUTO
Lopuksi vielä heitin pari damia ihan lähelle ja lähetin Cindyn hakemaan jotta saatiin onnistuminen loppuun.

Molemmalla kultaisella todella hyvä vire... tai no... Cindylla liikaakin - ja sitä riitti edelleen kun teimme lähtöä kotiinpäin. Nyt tosin ovat molemmat erittäin rauhallisia :)


Kuvia Cindysta noutohommissa:



Kuvia Daisysta noutohommissa:




Illalla olin tutustumassa RSKK:n jäsensihteerihommiin. Eli pikkuhiljaa jäsensihteerin työt tulee tässä kevään aikana siirtymään minulle. Mukavaa kun pystyy tällä tavoin auttamaan yhdistystä - koska vuorotöitä tehdessä harvoin pystyy talkoilemaankaan kun viikonloput aika usein menevät töiden parissa. Joustava & mukava kerho tämä Riihimäen seudun kennelkerho :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti