lauantai 22. helmikuuta 2014

KHN:n kuukausitreenit

Tänään suuntasimme kultaisten kanssa Hämeenlinnan Kennelmajalle koska tänään oli Kanta-Hämeen Noutajien kuukausitreenit, eli muutama tunti vierähti nomen parissa.

Kapa oli tänään ensimmäistä kertaa itse ohjaamassa ja ohjasi Daisya joka ei ole ihan niin herkkä vaikka ohjaukset eivät olisikaan samanlaisia tismalleen kuin minulla. Hyvin meni ensimmäiseksi kerraksi ja Daisy osasi ihan hyvin. Tosin - Daisy vaihtoi dameja muutamaan otteeseen koska palautti mieluummin ne omat damit... 


Cindy koetteli JÄLLEEN minun hermojani. On se kovapäinen tapaus... uhmaikäinen kakara. Muutamia kertoja piti mokoma kakara alistaa maahan koska vain riekkui ja karkaili. Lopulta antoi hieman periksi ja kakaran kanssa pystyi tekemään töitäkin. Tosin palautukset edelleen olivat "vähän sinne päin".

Tehtiin muistipaikkoja, eteen lähetyksiä, ykkösmarkkeerauksia sekä hakua. Koirat suoriutuivat tehtävistä loppujen lopuksi ihan hyvin. Parin tunnin jälkeen koirat autoihin ja päästiin vielä kahvittelemaan ja syömään herkkuja. Mukavat treenit - ja näillä eväin taas jatketaan!

Kotiin päästyämme teimme vielä ulkosalla muutaman treenin Cindylle. Ihan palautustreenit. Ensimmäisellä kerralla teki jälleen "sinne päin -palautuksen" kun palautti damin minulle asti annoin namipalkan. Sen jälkeen motivaatio löytyikin taas palautuksiin ja Cindy toi damit perille asti suorilta (niin ettei tarvinnut karjaista tuomaan). 

Illalla kävimme lenkillä - sinänsä siinä ei ole mitään uutta mutta: ihan kuin Cindy olisi ajatellut asioita (tai sitten oli vain väsynyt). Ei turhaa riekkumista, ei kiskonut hihnassa kertaakaan ja oli kuulolla koko ajan. Toivottavasti tämä enteilisi hyvää.



Mitähän muuta vielä koirarintamalla? No ainakin se että ilmoitin eilen Cindyn taipparikurssille ja Daisyn koiratanssin SM-kisoihin. Siinä sitä onkin sitten haastetta kevään ajaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti