lauantai 15. helmikuuta 2014

Cindyn kanssa RSKK:n tokotreeneissä

Neljän aikaan oltiin sitten Cindyn kanssa RSKK:n hallilla. Väsytti kyllä aika lailla aamuvuoron jälkeen ja viiden aikaan oli jo sellainen päänsärky että katsoin paremmaksi hilppaista Cindyn kanssa kotia kohti.
Mutta väsymyksestä ja päänsärystä huolimatta: ihan tolkuttoman hyvät treenit!

Luoksetulo: muutamia toistoja. Pysähtyy käskystä mutta hivenen viiveellä eli nopeutta pysähdyksiin ja sitten pitäisi sitä loppuosaakin treenata jossain vaiheessa. Eli pysäytyskäskyn jälkeen juoksua sivulle. Samalla tuli sitten treenattua luovutusta koska nimenomaa narupallon kanssa Cindy vetää kunniakierroksiaan eikä tule luokse. Muutaman toiston jälkeen alkoi hokaamaan että kun tulee luokseni niin me yhdessä leikitään sillä narupallolla vetoleikkiä ja sitten saa namin vielä kun päästää irti. 

Tunnari: törppöjä muutamia maassa (ehkä 15) ja yhden alle se tunnarikapula. Cindy löytää jo hyvin kapulan mutta pikkaisen alkaa suu jauhamaan. Pitoharjoituksia otettiin sitten myös siinä samalla. Täytyy kyllä ihan erikseenkin tätä treenata sillä Cindy oikeastaan jäyhää matkalla minun luokseni eniten kapulaa.

Jäävät: liikkeestä maahanmeno, kiersin Cindyn ja meni lonkka-asentoon kun siirryin Cindyn taakse. Korjattiin asiaa ja lopuksi Cindy pysyi hyvin asennossa vaikka kiersin. Liikkeestä seisomisessa kaikki neljä jalkaa pysyivät paikoillaan, niskat kyllä kääntyvät aika lailla kun kierrän Cindyn taakse, mutta se onkin sallitua.

Kaukokäskyt: takapalkalla, niin että takapalkka melko kaukana. Upeat siirtymiset ja lopulta minulla matkaa semmoinen 10 metriä ja Cindy teki hyvin! Täytyy jossain vaiheessa kokeilla mitä Cindy tekee jos ei palkkaa ole siellä takana ja treenata sitä paluutakin koiran viereen.

Kontakti: kieltoja kun Cindy tiputti kontaktin. Kunnon kehut ja palkka kun piti kontaktin (jonkin verran oli myös häiriötä). Loppua kohti nämä treenit vain parani ja parani.

Rilluttelu: vain pari kertaa Cindy sai päähänsä rillutella, karjaisu ja Cindy palasi luokseni. Todella hyvin! Muutaman päivän kurinpalautus vasta takana ja tänään näytti kyllä melkoisen hyvältä jo.
Jäi erittäin hyvä mieli treeneistä. On tuo kakara jo niin taitava!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti