sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Sunnuntai nomeilua

Aamulla suuntasimme kultaisten tyttöjen kanssa nomeilemaan - ja tällä kertaa paikalle pääsi Marko meidän lisäksi. Tosi kivat treenit oli Marko miettinyt - ja ihan selvästi Cindya ajatellen. Joutui malttamaan-malttamaan - ja vielä kerran malttamaan. 

CINDY
Tehtiin ensin tavallinen malttitreeni: eli noutajat istumaan ja heittelimme koirille dameja ympärille. Tätä olen hieman eteisessä harjoitellut aikaisemmin Cindyn kanssa ja nyt malttoi ihan hienosti olla aloillaan.


Sitten käytiin viemässä noutajien kanssa muistipaikalle damit.

Seuraavaksi tehtiin Iben Pytlick treeniä: paljon seuraamista ja dami vietiin kentän kulmalle yhdessä, palattiin samaa reittiä kun oltiin viety dami ja koko ajan koira hihnassa seuraamassa. Sitten lähetys damille. Seuraamista - vietiin Cindyn kanssa seuraava dami kulmaan - taas sitä seuraamista ja sitten lähetys eri paikasta. Näin keskikenttään ei tullut hajujamme ja Cindy haki "puhtaan" kentän läpi damin. Treeni meni yllättävän hyvin. Kerran - tai pari kävelimme Cindyn kanssa uudestaan katsomaan missä dami on, koska siinä vaiheessa kun olin lähettämässä huomasin ettei Cindy katso damille päin joten oli sitten turha lähettääkkään.
Tämä oli aivan loistava treeni Cindylle. Joutui malttamaan ja seuraamaan + malttamaan!



Sitten tehtiin ykkösmarkkeeraus: Tämä meni hyvin. Sillä aikaa kun Cindy oli palauttamassa damia minulle niin Marko laittoi samaan kohtaan uuden damin - eli motivoituna sokkona haki muutaman damin vielä tämän markkeerauksen jälkeen.




Sitten mentiin lähettämään noutajat muistipaikalle. Cindylle motivoidumpana - sillä Markon labbis haki ensin damin muistipaikalta.

Summasummarum: 
- seuraamisessa hieman välillä keuli, mutta näin kuinka paljon Cindy yrittää pysyä kuosissaan eli tähän oli siihen nähden erittäin tyytyväinen.
- työskentely Cindylla erittäin hyvää, innokas ja nopea.
- palautukset ei kaikki ihan puhtaita olleet vieläkään, mutta muutamat palautukset olivat jo varsin mallikkaita. Suunta ehdottomasti oikea!



Ja: muutenkin Cindy oli selvästi miettinyt yön yli asioita. Ei turhaa riekkumista (muutaman kerran jouduin karjaisemaan ja kerran ottamaan niskasta kiinni) - mutta suurimman osan ajasta Cindy yritti skarpata kovasti kaiken sen intonsa ja palonsa kanssa noutoihin. Minulle tuli ihan älyttömän hyvä mieli näistä treeneistä... viime aikoina kun treenit ovat olleet vähemmän miellyttäviä koska kakara on ollut ihan kuriton suoraan sanottuna. Eilisiin treeneihin verrattuna kuin yö ja päivä!

DAISY pääsi Cindyn treenien jälkeen tekemään myöskin noutohommia: ykkösmarkkerauksia, helppoja ohjauksia, sekä kakkosmarkkeerauksen. Daisy oli kyllä ihan täpinöissään kun pääsi lopuksi tekemään. Ja Daisy teki kyllä hyvin ja helpon näköisesti töitä. Näin tuli sitten Cindylle lisää malttitreeniä kun joutui autossa katselemaan Daisyn ilakointia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti