sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Sunnuntai nomeiluja

Tänään puoliltapäivin ajelin kultsujen kanssa treeniystiksen luokse treenailemaan nomea. Koska Cindylle ympäristö hankala otin Cindyn kanssa pelkästään pätkän seuraamista piha-alueella ja sitten siirryimme peltoalueelle treenailemaan. Cindyn sidoin pellon laitaan puuhun kiinni katselemaan meidän treenejä. Cindy haukkui kun kävelimme suht´koht kauas alueelta, mutta kun olimme lähempänä treenailemassa istui aika hyvin rauhassa ja hiljaa. 

Veimme kolmeen eri paikkaan dameja - treenikamun tollerille kaksi & Daisylla kaksi damia kussakin paikassa. Daisylle olen joskus opettanut poluilla eteenlähetyksiä ja on todella huono menemään suoraan kun polkuja ei ole. Mutta tällä kertaa Daisy kyllä yllätti ja eteni melko suoraan melkein jokaisessa ohjauksessa. Lähihakupillitykset teimme myöskin. Daisylle piilotettiin pieniä dameja ja annoin lähihakupillitystä. Daisy oli siinä vaiheessa kysymysmerkkinä ja lopulta tarjosi... pupuasentoa :D
Yritä nyt siinäkin pillittää lähihakupillitystä kun nauratti ihan pirusti tuon hömelön noutajan ilme ja asento. Loppujen lopuksi onneksi Daisy tarjosi ihan oikeatakin reaktiota eli lähti etsimään niitä dameja. Hassu eläin!


Sitten hain Cindyn pois puusta, joka tärisi kun oli kiihdyksissään kun kävelin luokse. Rauhoitin Cindyn istumaan ja sitten kävelimme piha-alueelle. Cindy perusasentoon ja hetken keskusteltuamme huomasin että Cindy oli aivan rauhallisessa mielentilassa minun vieressäni. Mukava oli lähteä kotia kohti kun nuori noutaja oli oikeassa mielentilassa. 

Kotona pääsivät sitten molemmat noutajat suihkuun. Daisy oli "hieman" kurainen kun oli juossut pitkin vetistä peltoa hakemassa dameja. Mutta: jäi kyllä hyvä mieli näistä treeneistä. Molempien kultaisten osalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti