sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Koiratanssikisat Janakkala

Tänään suuntasimme Janakkalan Koirakerhon hallille kisaamaan. Onneksi kuitenkin piti olla kisapaikalla vasta klo 11.00 joten saatiin nukkua puoli yhdeksään asti. Eilen olinkin samoilla silmillä 27 tuntia ja kyllä sen vielä aamullakin tunsi nahoissaan! Kisojen jälkeen jatkoin tänään uniani ja 2,5 tuntia tuli otettua vielä päikkäreitä. Onneksi huomenna on vapaapäivä - eli nukun huomenna niin pitkään sitten kuin unta vain riittää.
Viikonloppu olikin siis hyvin kisapainotteinen kultaisten kanssa: ja mukava & antoisa :)


Daisyn kanssa kisasin tosiaan tänään Freestylen VOI-luokassa periaatteella: nämä ovat treenit (koska koreografia on elänyt niin paljon joten en voinut vaatia Daisylta mitään täydellistä suoritusta) ja pidetään hauskaa kehässä. Daisy on kyllä ihanan söpö. Sattuihan siellä meidän ohjelmassa pientä kämmäystä, Daisykin teki omiaan ja hieman kompuroin sitten Daisyyn ;) Mutta tyytyväinen olin - eikä minua jännittänyt pätkääkään kun olin jo asentoitunut treenimodeen & väsymyskin painoi.

Mutta tässä video ohjelmasta:


Oli kyllä mukava yllätys kun sijoituimme toiseksi Daisyn kanssa, harmittavasti serti jäi tänäänkin saamatta. Oli niin lähellä! Taiteelliset pisteet jäivät 0,34 pisteen päähän...



Tässä vielä pisteet tuomareittain:
Marita Packalen: Tekn 83 / Tait 80 / Yht: 163
Mirja Ovitz: Tekn 80 / Tait 80 / Yht: 160
Hannele Parviainen: Tekn 81 / Tait 79 / Yht: 160
Pisteet yhteensä: Tekn 81,33 / Tait 79,66 / Yht: 161 / sijoitus 2.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti