lauantai 5. huhtikuuta 2014

Pirkan Damit

Tänään suoraan yövuoron jälkeen - samoilla silmillä Pirkan Dameihin. Onneksi Kapa ajoi - sillä minä olisin ollut kyllä vaarallinen liikenteessä! Olin aivan tolkuttoman väsynyt ja mietin jo että en minä pysty... mutta onneksi sää suosi ja ulkoilma auttoi pysymään hereillä. Ja tietenkin loistoseura! Päivä kului kyllä joutuisasti, starttasin KHN:n joukkueessa jo viidentenä - eli ihan hirmu pitkää aikaa en joutunut Cindyn kanssa odottelemaan. 



Ensin oli hakualue, palautukset (niinkuin viime päivien trendi on ollut) olivat aivan ala-arvoisia. Tuomari sanoi minulle että minun pitää olla hiljaa... pillillä kutsun mutta sitten annan koiran vain tulla. Tulihan tuo nuori noutaja näin paremmin - paitsi kolmas nouto kun jäi damin kanssa makoilemaan. Tässä vaiheessa tuomari sanoi että saan kutsua. Pomppimisesta mainitsi myös. Eli malttia ja palautukset pitäisi saada kuntoon. Noh... tämän jo tiesinkin. Tässä video:


Sitten siirryimme kaksoismarkkeeraukseen, tämä - joka on ihan hirmu vaikea Cindylle oli tänään parempi kuin koskaan. Suoraan sanoen hämmästyin! Pidin Cindya taippariotteessa vaikka tämä maksoikin sitten -3 pistettä. En halunnut ottaa riskiä että lähtee paukkunoutoon koska emme ole pamahduksen kanssa treenailleet kuin kerran. Video:



Ohjaustehtävä. Tässä pidin myös Cindya taippariotteessa varmuuden vuoksi ja maksoi siis sen -3 pistettä. Eteenlähetys... koko ajan katsoi suuntaan johon oli markkeeraus tippunut aikaisemmin. Sitten katsoi suoraan eteen jonne olin lähettämässä ja lähetin. Mutta Cindy oli selvästi päättänyt että menee katsomaan markkeerauspaikan. Eihän siellä mitään ollut joten Cindy päätti lähteä alueelle johon äsken olin yrittänyt lähettää. Sain kun sainkin kutsuttua Cindyn takaisin. Sitten uusi lähetys. Tällä kertaa ensimmäinen nousi heti lähihakupillityksellä. Toisen lähetyksen juoksi vierestä... maltoin kun maltoinkin odotella että Cindy palaa damin lähelle... lähihakupillitys ja tuli tämäkin dami talteen. Video:



Sitten Cindy autoon lepäämään ja mentiin Kapan kanssa katsomaan ystävieni yksilösuorituksia. On ne niin taitavia! Tämän jälkeen syötiin maittava lounas ja shoppailtuakin tuli: kasa dameja (halusin pienempiä kuin ne hehtaaridamit joita kuljetan mukanani), markkeerauspilli (vaakkuääni) sekä Cindylle tuli ostettua BOT-loimi. Oli muuten edullinen. Tämä on ollut ostoslistalla pitkään ja nyt vihdoin tuli tämä ostettua.

Mukavaa oli nähdä myös Cindyn sisaruksia omistajineen, Cindyn kasvattajaa ja muita tuttuja. Päivä kului kuin siivillä! Ja loistosuorituksia tuli tutuille. Goldgingersin kenneljoukkue kolmas sija. Marko & Aamu kolmas sija yksilökisassa!!! Ja meidän joukkue jossa kisasin -> KHN:n yhdistysjoukkue toinen sija. JEE!!! Loistokoiria oli meidän joukkueessa siis :)


Goldgingersin sisaruksia
KHN:n joukkue, sijoitus 2


Tässä vielä Cindyn arvostelut:

Ohjaus: Koira kytkettynä. Ohjaaja voisi olla tarkempi koiraa lähettäessä. Koira lähtee väärään suuntaan. Toisella lähettämällä damit talteen. 15/20

Markkeeraus: Koira kytkettynä. Koira on tarkkaavainen laukauksissa. Koiralla selkeä käsitys pudotuspaikoista. Ensimmäinen dami erittäin helposti talteen. Toinen dami saadaan talteen helposti nenää käyttäen. 16/20

Haku: 4 damia kuudesta. Liikkuu itsenäisesti ja iloisesti alueella, ei ihan malta keskittyä työntekoon. Kuitenkin käyttää hyvin vainuaan ja antaa itsestään hyvän työkoiran kuvan. 13/20

Yhteistyö: Yhteistyö on muuten hyvää, luovutukset ja palautukset saisi olla paremmat ja huolelliset. Nyt tulisi keskittyä malttiin ja palautusten hiomiseen. Erittäin iloinen noutaja, luovutuksessa hieman ongelmia. 13/20

Yht: 56,5/80

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti