perjantai 4. huhtikuuta 2014

Koiratanssia & kaksoismarkkeerauksia

Päivällä kun heräsin (yövuoron jälkeen) suuntasimme Kapan & kultsujen kanssa hallille. 

DAISY
Freestylen kenraaliharjoitukset sunnuntaita varten. Pari kertaa käytiin ohjelma lävitse. Muutamia pikkuisia epäpuhtauksia ohjelmassa edelleen mutta paremmin meni jo kuin eilen. Treenit olivat sellaiset hyväntuulen treenit. Enää on turhaa alkaa hioa liikkeitä koska tosiaan ylihuomenna on jo kisatkin. Mutta oli kyllä tyytyväinen koira niinkuin kuvasta näkyy.


Paluumatkalla pysähdyimme metsässä käymään ja otimme kaksoismarkkeerauksia muutaman. Cindy höyrysi menemään ja hauksi meni. Jälleen kerran ensimmäiset palautukset olivat järkyttävät - seuraavat sitten jo paljon kauniimmat. En tiedä oliko sillä vaikutusta kun tein Daisyn kanssa kaksoimarkkeerauksen (hienosti markkeerattu molemmat ja palautukset kauniit!) ja kun tämän jälkeen kokeilin vielä Cindyn kanssa niin keskittyi paremmin ja markkeerasi (eikä lähtenyt höyryllä vain hakemaan) molemmat? Ehkäpä kokeilen muutaman kerran lähiaikoina niin että Cindy katselee - Daisy hakee. Ja sitten voi samoihin paikkoihin markkeerata Cindylle (motivoituna siis).

Tänään sitten yövuoro - ja aamulla, samoilla silmin lähtö Pirkan Dameihin. Ehtiihän sitä tunnin nukkua autossa menomatkalla ja toisen mokoman paluumatkalla. Tuleehan sitten kertarytinällä vaihdettu unirytmi taas päivärytmiin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti