tiistai 15. huhtikuuta 2014

Daisy osteopaatilla

Metsälenkkeilty ollaan ja siinä ohessa tullut vaivihkaa treenattua Cindyn kanssa rauhoittumista. Eli metsään kun ollaan menty Cindyn on pitänyt rauhoittua ja seurata nätisti ennen kuin olen päästänyt koissin irralleen juoksentelemaan Daisyn kanssa. Niin ja luoksetulopillitystä myöskin siinä ihan metsälenkkeilyn ohella. Nopeasti Cindy pillitykseen reagoi.







Tänään vein Daisyn osteopaatti Maaria Kaiperlan vastaanotolle, kävi koiran lävitse, edelleen mainitsi että kaulan rungonpohjassa pientä jumia (korvista johtuvaa), mutta tilanne on huomattavasti nyt parempi eikä uutta aikaa saatu. Homeopatiasta keskuteltiin ja nyt voin lopettaa Nux Vomican ja jatketaan pelkillä Pulsatilla-tipoilla pari viikkoa eteenpäin. Sitten soitan Maarialle ja katsotaan lopetetaanko sekin. Toivon tosiaan että tästä olisi Daisylle apua. Ei ainakaan huonompaan suuntaan ole mennyt joten tyytyväinen saa olla!
Punkkikarkoitteista oli puhetta myöskin ja niin kuin epäilinkin: "ei missään tapauksessa" oli vastaus. Viime kesäkin meni pelkillä magneettiliuskilla koska Daisylle en edes uskaltaisi laittaa mitään myrkkyjä, on tuo koissi sen verran herkkä. Eli pari viikkoa eteenpäin mennään nyt näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti