tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuoden viimeistä päivää viedään...

Eilen aloitin aivastelemaan oikein urakalla ja niiskuttamaan... Tänään kun saavuin hallilta niin mittasin lämmön. Ja lämpöä oli 37.4. Tuntuu että nyt viime vuosina olen ollut tosi altis sairastumaan. Luulen että johtuu ihan kiireisestä elämästäni. Töiden ja opiskelujen yhteensumma siis. Mutta tosiaan hallilla olin aamupäivällä tänään tunnin verran kultaisten tyttöjen kanssa.
Eli niihin treeneihin:


CINDY TOKO:

  • Paikkamakuu: 3 minuuttia Daisyn vieressä. Nyt oli rauhallisen oloinen, tosin siirtyi lonkka-asentoon kesken makuun. Hienosti pysyi maassa paikoillaan vaikka halliin tuli ihminen kesken makuun. Häntä kyllä vispasi mutta paikallaan pysyi.
  • Hyppy: edelleen Cindy tarjoaa että siirtyy esteen viereen seisomaan hypyn jälkeen. Lähetin namikipolle muutamia kertoja ja lopuksi paikka oli jo hieman parempi. Katsotaan toimiiko tämä systeemi asian korjaamiseen vai kehitänkö sitten jotain muuta. (Vaihtoehto B on jo mielessäni).
  • Seuraaminen: käännökset. Koko ajan Cindy alkaa tekemään vasemmalle käännöksenkin paremmin. Ei se vielä täydellistä ole, mutta parempaan suuntaan menossa. Juoksuosuutta en ole nyt muistanut treenailla - enkä hihnan kanssa seuraamistakaan. Täytyisi ottaa seuraavalla treenikerralla sitten.
  • Nouto: Joudun pitämään vielä pannasta kiinni ettei karkaa noutoon. Palautukset sivulle alkavat toimimaan, tosin autan omalla askeleellani Cindyn siirtymistä perusasentoon vielä. Helposti irroittaa kapulasta heti kun minun käteni ottaa kapulasta kiinni joten pitoharjoituksia - ja käskysanan kuunteluharjoitusta luvassa.
DAISY FREESTYLE
  • Ensin treenasin Daisyn kanssa ohjelman läpi ilman musiikkia ja meni tosi hyvin. Yksi kohta oli vaikea - mutta muuten meni mallikkaasti.
  • Pariin otteeseen otin musiikin kera. Taas takerteli sama kohta joten otin lopuksi vielä tämän liikkeen harjoituksia (peruuttaminen jalkojeni väliin). 
  • Olihan siellä muutamia ei niin puhtaita liikkeitä - mutta niihin keskitytään kun saan ohjelman muuten mallilleen.

***
Illalla lähdettiin viettämään Uutta Vuotta Viralaan "möksälle" elikkä vaunulle. Daisy ei pauketta pelkää, Cindy tuli vaunussa kylkeen istumaan kun paukkui eli hieman vierasti outoja ääniä mutta ei pelännyt. Kultaiset tytöt niin rakastavat vaunulla olemista. Iltaa ja yötä vietettiin tuvalla muiden vaunulaisten kanssa ja mukavaa oli!
***

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti