lauantai 21. joulukuuta 2013

Hallitreeniä: Tokoa & Koiratanssia

Tänään ajelin hallille kultaisten tyttöjen kanssa hieman treenailemaan. Ajatuksena ihan videoida tämän hetken tilanne jotta pystyy sitten taas treenailemaan asioita jotka kaipaavat parannusta.
 ***

CINDYN TOKOTREENIT:
- Seuraamista leikin varjolla. Alkuun edisti hirmuisesti mutta sitten alkoi oikea seuraamispaikkakin taas löytyä. Vasemmalle käännöksissä Cindy tarvitsee vielä käsiohjauksen kuten myös paikallaan käännöksissä. Mutta koko ajan Cindyn keskittyminen on parempaa ja eiköhän tätä myöten ala pikkuhiljaa muutkin seuraamiseen liittyvät asiat kloksahtamaan kohdilleen.
- Jäävät liikkeet sekä luoksetulo OK.
- Hypyssä jää seisomaan liian lähelle estettä (huono juttu sitten AVO-luokkaan siirryttäessä). 


Tässä video näistä liikkeistä:



Otin Cindyn kanssa videoinnin jälkeen vielä hyppyoheiset. Jätin namia esteen taakse kauemmaksi ja kun oli syönyt: pysäytyskäsky ja pallon heitto Cindyn taakse. Näitä muutamia toistoja.

Kun Daisyn kanssa olin treenannut otin Cindyn kanssa vielä lyhyen seuraamistreenin sekä noutoharjoituksia (lähinnä pitotreeniä). Tässä ollaan vielä alussa. Cindy kyllä noutajana noutaisi, mutta ottaa väärästä kohtaa kapulaa kiinni joten nyt pelkästään pitotreeniä.


***

DAISYN KOIRATANSSI/FREESTYLE TREENIT:
- Videoin suorituksen joten se kertoo enemmän kuin minun löpinät. Mutta Daisy alkaa selvästi muistamaan koreografian = kuuntelee mitä haluan. Muutamia omia koreografioita Daisylla oli tuttuun tapaan mutta tyytyväinen olen koiraan.
- Daisy oli parempi kuin minä... nyt olisi selvästi aika siirtyä seuraavalle tasolle. Eli miettimään omia askeleita, missä pidän käsiäni ja miten liikun. Tämä on todella hankalaa!

Täältä löytyy video KT-treeneistä (jostain syystä en onnistu upottamaan sitä tänne tekstiin):

http://www.youtube.com/watch?v=Wvnc3hUScOM


Lepotauon jälkeen treenasin kertaalleen vielä koreografian Daisyn kanssa lävitse (sitä en videoinut). Yhden kohdan muutin vielä (toivottavasti parempaan suuntaan).

Koiratanssi on varmasti vaikein laji jota olen ikinä harrastanut: ei todellakaan riitä että opetat koiralle liikkeet, vaan: pitää ensin etsiä musiikki, tehdä musiikkiin koreografia. Opettaa liikkeet koiralle, miettiä oma liikehdintä: se pieni ranteen liikekkin. Ja miettiä rekvisiitta ja asusteet jne... Ja sitten olisi vielä kiva onnistua kisoissakin ;)



***
Huomenna pidämme treenivapaapäivän. Nyt ollaankin treenailtu tiuhaan, johtuen siitä että vapaapäiviä viettelen. Tahti ei todellakaan ole näin tiuha kun olen taas töiden sekä opintojen ääressä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti