perjantai 20. joulukuuta 2013

Cindyn eka vaakkutreeni

Tänään otin vaakun sulamaan, päätin että irroitan vaakulta siivet irti että saan tehtyä Cindylle siipidamin. Mutta ennen kuin tuhoaisin vaakun - päätin kokeilla mitä Cindy tekee vaakulle. 

Cindyn taustaa: Ihan piskuisena pentuna Cindy pääsi katsomaan erilaisia riistoja. Cindy otti aika kovaa silloin samantein riistasta kuin riistasta kiinni ja kuumui niin paljon, että minkään näköistä kontaktia ei Cindyyn saanut. Silloin kuljetin vain hihnassa Cindya ettei karkaa tuhoamaan mihinkään riistoja. 

Nyt kun aikaa on kulunut ja Cindy alkaa olemaan hanskassa aika hyvin päätin tehdä pienen testin. Testejä ei kannata pelätä. Jos epäonnistuu niin sitten epäonnistuu. Välillä on kuitenkin hyvä tietää missä mennään.

Daisyn taustaa: Muutaman kerran taipparit käyty. Haettu 0-tulos molemmilla kerroilla. Hakualueella alkaa kuumumaan - tai oikeastaan paineistuu ilmeisesti minusta koska treeneissä ei koskaan tuhonnut vaakkuja, tämä tuli eteen sitten taippareissa. Ekoissa taippareissa päästiin jäljelle asti (tosin oli jo hieman hakualueella pehmentänyt vaakkuja). Jäljellä ikävä kyllä teloi jalkansa. Kani jäi metsään ja Daisy lähti tikattavaksi. Toisella kertaa hakualuella tuomari sanoi että jos tuo viidennen vaakun ehjänä pääsee jäljelle... ja viidennen kohdalla kuului "kruks" - kun vaakun luut murskaantuivat. Mutta ajattelin että voisin viedä samalla kertaa Daisyn taippareihin kun vien Cindynkin. Nyt vähän rennommalla asenteella ettei Daisy paineistu ;)

Mutta aloitin varmuuden vuoksi Daisyn kanssa = todennäköisempää että vaakku on ehjä kun toisen vuoro on ;)


***



Mutta nyt niihin treeneihin, lajina siis nome:

Daisy: lyhyellä matkalla motivoitu kolmoismarkkeeraus - ja hienostihan tuo neiti toimi. Vauhtia saisi kyllä olla enemmän. En muista että olisi ollut näin hidasta tuo Daisyn jolkottelu siihen aikaan kun vielä Daisyn kanssa treenattiin nomea. Tai ehkä kontrasti vain on niin suuri Cindyyn nähden. Ohjaukset lyhyehköllä matkalla vasempaan sekä oikealle. Ei ongelmaa. 





Sitten eteen lähetys motivoidusti vaakulle. Daisy oli kyllä hieman sen näköinen että olisi voinut mielummin tuoda damin, mutta kyllä tämä vaakkukin käy ;)




***



Cindy: eteen lähetykset damille sama paikka ja suunnilleen sama matka kuin toissapäivänäkin. Kokeilin ensin sokkona lähettää koska oli ns. tuttu paikka, mutta ei riittänyt vielä noutajan varmuus joten tehtiin motivoidusti muutama toisto. 








Sitten Cindy sai päästellä höyryjään pallon kanssa riekkuen itsekseen ja kun oli ylimääräiset kierrokset otettu pois otettiin samaan paikkaan jossa damit olivat olleet vaakulle lähetys.
Tämä ei mennyt kuten Strömsössä - mutta olin silti ihan hirmu tyytyväinen Cindyyn <3
Ei riekkumista / kiihtymistä. Korvat pysyivät tallessa ja Cindy pysyi hallinnassa. Vaakkua piti ensin hieman yrittää elvyttää ja autoin Cindya ottamaan vaakusta kiinni. Tästä lähtökulmasta on kuitenkin paljon helpompi lähteä liikenteeseen kuin siitä että koissi sekoaa eikä kuuntele. Mutta video kertoo kuitenkin paremmin tarinan:






***

Tänään jälleen kerran noutajahihnat toisessa autossa. Nometreenien jälkeen ajettiin kaupungin kautta: kävin hakemassa avaimen hallille. Nyt pääsee sitten kunnolla treenailemaan jatkossa Daisyn kanssa freestyleä kun on kuiva paikka missä treenailla.


Kun saavuttiin kotiin niin posti oli tuonut tilaamani pinkit noutajahihnat.
Nämä saa luvan pysyä matkassa mukana!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti