maanantai 30. joulukuuta 2013

Hallilla & vaunulla

Maanantai alkoi vapaapäivällä joten aamupäivällä suuntasin koirien kanssa hallille treenailemaan. Tänään olinkin pari tuntia hallilla kultsujen kanssa. Kevythäkin otin hallin sisään mukaan sillä vuorottelin koirien kanssa. Olin päättänyt että tänään on alettava saamaan Daisyn koiratanssiohjelma jo hyvälle mallille ja olin varautunut siis toistoihin, eli en pitänyt mitään kiirettä treenatessamme.

Treeneihin:

CINDY TOKO:
  • Paikkamakuu Daisyn kanssa: aika kolme minuuttia. Kääntyi lonkka-asentoon ja vinoon. Kävin laittamassa välillä nätisti makaamaan uudestaan. Pari kertaa pientä haistelua, muuten rauhallisen oloista.
  • ALO-luokan hyppy, monta toistoa. Cindy on jostain syystä alkanut tarjoamaan sellaista että hyppää ja jää seisomaan esteen viereen. Kokeilin eri kohdista laittaa hyppäämään mutta aina oli seisomassa samassa kohdassa. Laitoin namikipon siihen kohtaan jonne Cindyn haluan - niin ei... jäi seisomaan koko ajan siihen kummalliseen kohtaan. Tätä sitten pähkäilin ja pähkäilin jonka jälkeen päätin tehdä seuraavan lailla: Cindy hyppäsi siihen hassuun kohtaansa seisomaan, minä en sanonut mitään, tuijotin sitä kohtaa jonne Cindyn halusin ja vaan odotin mitä Cindy tekee. Muutaman kerran palasi minun sivulleni (kun ei tiennyt mitä tehdä ja sivullahan on aina turva). Muutaman kerran siirtyi esteen takana sinne minne Cindyn haluankin ja palkkasin pallolla. Katsotaan toistuuko tämä seuraavissa treeneissä ja jatkan sitten liikkeen pohtimista.

DAISY FREESTYLEA:
  • Treenattiin ohjelmaa läpi ilman musiikkia. Aina kun tuli vaikea kohta, ts. Daisy tarjosi jotain omia liikkeitään niin tehtiin muutamia toistoja niin että Daisy kuuntelee mitä haluan. Näin tehtiin pari kertaa ohjelma lävitse.
CINDY TOKO:
  • Kaukokäskyt: ensimmäinen treeni kun tätä tehtiin. Takapalkkana namikippo. Jätin Cindyn maahan ja pyysin istumaan. Teknisesti nousi joka kerta oikein ja joka kerta vapautin kipolle. Hyvin usein tosin juuttui maahan makaamaan eikä noussut istumaan. Lopussa alkoi sujumaan hyvin ja siihen lopetettiin treenit.
  • Seuraaminen: käännökset. Muuten käännökset ok paitsi vasempaan käännös edelleen hankala mutta paljon etenemistä tässäkin käännöksessä jo. Kestoa ja motivaatiota on seuraamiseen tullut rutkasti!
DAISY FREESTYLEA:
  • Walkman korvilla eli musiikin kera kävin ohjelman lävitse pariin otteeseen. Pari hankalaa kohtaa, muuten meni todella hyvin. Näitä kahta kohtaa sitten vielä treenattiin muutaman kerran. Hyvä tästä tulee!

Sitten aloin pakkaamaan treenikamoja ja päästin Cindyn pois kevythäkistä Daisyn kanssa riekkumaan. Leikkivät tuttua vetoleikkiä pitkän aikaa.
Sitten koirille vettä ja ulkoilun kautta kotia kohti.


***

Iltapäivällä lähdettiin käymään Mustissa & Mirrissä hakemaan koirille ruokaa, alennuskuponki oli meinaan voimassa tämän kuukauden loppuun - ja kuukausi alkaa olemaan aika lopussa. Cindyn otin kauppaan mukaan koska halusin hieman opettaa kulkemaan oudoissa paikoissa: liukuovista ja kaupan lattioilla kera häiriöiden. On tuo Cindy reipas!

***


Sitten lähdettiin käymään vaunulla. Kultaiset riekkuivat pihalla sillä aikaa kun me laitettiin vaunun lämmöt päälle ja korjailtiin pressuja paikoilleen. Kultaiset niin nauttivat vaunulla olemisesta. Huomenna pääsevät takaisin, ihan yöksikin sillä otamme Uuden Vuoden vastaan vaunulla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti