torstai 26. joulukuuta 2013

Tapaninpäivän treeniä

Aamuvuoro päättyi tänään jo klo 14.00, joten samantein kun pääsin kotiin - vaatteiden vaihto treenivaatteisiin ja kultaisten kanssa ulos treenailemaan ennen kuin pimeä yllättäisi. Hyvin ehdittiin valoisaan aikaan vielä treenailla ja samalla saivat aivotkin happea :)

DAISY
Laji: Freestyle
Treeni: Otin tänään ulkosalla vain sellaisia liikkeitä missä ei sotkeennuta pahasti. Hiekkakenttä kun oli kuitenkin aika märkä. Hyvin Daisy osaa - tosin väliin yritti muutamia kertoja tehdä omia temppujaan - sellaisia mistä Daisy eritoten tykkää :D


CINDY
Laji: Toko
Treeni:


  • Seuraaminen: todella tyytyväinen olin! Cindy jaksoi hyvin keskittyä. Juoksuosuudessa meinasi alkuun hieman hyppiä mutta rauhoittui sitten. Jopa vasemmalle käännöksen teki loistavasti heittämällä takapäätään taaksepäin. Wau!
  • Jäävät liikkeet: aluksi leikin varjolla niin että itse peruutin ja käskin välillä maahan ja välillä seisomaan. Alkoi taas nopeutta löytymään. Eilen hallilla meinaan otti liikkeestä seisomisessa pari askelta käskyn jälkeen joten tätä liikettä oli aika vahvistaa. Vahvistamisen jälkeen otin seuraamisesta molempia liikkeitä pari kertaa ja nyt Cindy reagoi heti käskyyn. Hieno likka!
  • Perusasento: tämä on Cindylle hankala. Seuraamisesta löytyy perusasento ja minun takaa löytää oikean kohdan. Mutta esimerkiksi paikallaan käännöksissä sekä kun jään jotenkin erilailla Cindyyn nähden seisomaan on oikean paikan löytäminen hankalaa. Tai oikeastaan Cindy tietää kyllä missä oikea kohta on, mutta kun ei malta niin ei malta ;)

Lopuksi palloleikkiä kultaisten tyttöjen kanssa sekä keskenään leikkivät vetoleikkiä.
Treenien kohokohta jos kultaisilta kysyy :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti