sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Kultaisten "Joulusiivous"

Tänään kultaiset tytöt ovat levänneet. Ulkosalla muutamia kertoja ovat piipahtaneet. Iltapäivällä käytiin pitkällä metsälenkillä ja kultaiset kirmailivat vapaana. Cindy sai kyllä sellaisia hepuleita ja minua & Kapaa nauratti nuoren koiran riemu. Pilli oli mukana sekä namit sillä vahvistin samalla luoksetuloa. Samantein Cindy reagoi pilliin sekä myös kutsuun tulla luokse. Tämä onkin niitä tärkeimpiä juttuja: vahva & varma luoksetulo.

Cindy edelleen vetää hihnassa mutta alkaa pikkuhiljaa oppimaan... tai selvästikkin tietää että hihna löysänä pitäisi kulkea. Mutta: kun on niin kiire, ja tuolla on haju ja tuolla menee koira ja tuolla... ;)

Kultaiset on tänään  "Joulusiivottu": kynnet leikattu, korvat puhdistettu ja metsälenkin jälkeen "pääsivät" pesulle.
Daisy antaa kaikki toimenpiteet tehdä rauhallisesti, vaikka tiedän että korvien putsaaminen varmasti sattuu. Daisylla kun on krooninen suolistohiiva ja korvat ovat jatkuvasti hiivan peitossa ja tulehtuneet. Ja korvia siis vain täytyy putsata. Sattui tai ei :(
Cindy antaa myös hyvin tehdä huollot... mitä nyt pesutilanteesta yritti tänään "muutamia" kertoja livahtaa kesken kaiken... ;)


Tänään olen ehtinyt hieman askartelemaan kultaisten skräppikirjoja. Daisylla onkin muutamilta vuosilta jo tällaiset kirjat - johon olen laittanut siis valokuvia, tuloksia, lehtileikkeitä ym. Muistoja siis <3

FB:ssä on pyörinyt nyt pari päivää sellainen "pipari-haaste". Ihmiset laittaneet kuvia koiristaan piparit suussa (niitä ei saa syödä sinä aikana kun kuva otetaan, vaan koira pitää suussaan). Pakko huomenna testata!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti